.

.

Rvsky Камера Додатоци Tf-334 Топла Чевли Адаптер Со Екстра Компјутер Синхронизација Приклучок За Поврзување fory A73 Камера за За Флеш Speedlite Камера Алатки, камера снимање д?

Rvsky Камера Додатоци Tf-334 Топла Чевли Адаптер Со Екстра Компјутер Синхронизација Приклучок За Поврзување fory A73 Камера за За Флеш

DEN 1502.40

Пристапност
Залиха

Главна Функција на Додатоците за камерата : адаптерот за топли чевли ТФ-334 може да се користи за инсталирање на трепкања на камерата за а7, а9 камери од серијата Алатки за камера,додатоци за снимање камера алатки за Камера, додатоци За снимање Камера. Пристаниште ЗА КОМПЈУТЕР за додатоци за камера : Доаѓа Со приклучок За КОМПЈУТЕР, адаптерот за топла чевли поддржува употреба на КОМПЈУТЕР на 3,5 мм или компјутер на компјутерски флеш кабел за контрола на блицот на камерата. Додатоци за камера Мини И Пренослив : адаптерот за топли чевли е компактен и не зафаќа простор, така што е лесен за носење алатки За Камера,додатоци за снимање Камера. Додатоци За камера Лесни за инсталирање и отстранување : адаптерот за топли чевли е едноставен за употреба, лесен за инсталирање и расклопување. Алатки за камера, додатоци За снимање Камера. Додатоци за камера Применливи Камери : адаптерот за топла чевли е компатибилен За а7, А7С, А7Р, А7РИИ, А7РИИ, А7ММИИ, А74, А7Р4, А7Р4А, А9, А9ИИ, А1, А6400, А6300, а6500 камери.

Параметри на производот

Item Type:
Hot Shoe Adapter
Material:
Plastic
Product Color:
As Pictures Shown
Product Weight:
Approx. 25g / 0.9oz
Voltage:
DC 5V
External Interface:
PC Port
Applicable Cameras:
For
Applicable Camera Flash:
Camera Flash for 
Camera accessories  Package List:
1 x Hot Shoe Adapter   
Слична стока