.

.

Хемиски Момци CWS_104_16BB Основни Миење на Автомобили &засилувач; Кофа Пакет-Концентрирани Бубачки И Катран Отстранувач Автомобил Миење Сапун, 16 мл + Тешки Пушеле Обсид?

Хемиски Момци CWS_104_16BB Основни Миење на Автомобили &засилувач; Кофа Пакет-Концентрирани Бубачки И Катран Отстранувач Автомобил Миење Сапун,

DEN 1134.40

Пристапност
Залиха

РН ИЗБАЛАНСИРАН - другите шампони со детали и сапуните за миење автомобили со низок степен често се премногу силни, соблекувајќи восок и боење пластични и гумени делови Отстранувачот на бубачки и Катран е избалансиран и нежен за сите надворешни автомобилски делови како боја, проѕирен капут, полирани метали, стакло и пластична облога. Безбедно е и на восоци, заптивки и керамички премази!. КОФА, ПИШТОЛ ОД ПЕНА или ТОПОВИ-Без разлика дали се миете со ракавица за перење и кофа, пиштол од пена поврзан со вашето градинарско црево или топ од пена поврзан со машината за перење под притисок, Отстранувачот На Бубачки и Катран е вистинскиот сапун за миење автомобили за да испорачате многу пена и пена за да добиете одлично перење. ПОЧЕТНИК И ПРОФЕСИОНАЛЕН ДЕТАЛЕР ПРИЈАТЕЛСКИ-Хемиски Момци прави производи за почетници и експерти. Хемиски Момци производите се професионална оценка за да се добијат најдобри резултати и исто така се доволно едноставни за дури и почетник да постигне непосредни резултати. ПРОИЗВЕДЕНО ВО АМЕРИКА-Секое шише Отстранувач На Бубачки и Катран гордо се произведува во САД.

Параметри на производот

Слична стока