.

.

ЛИЈУН комплет за Чистење Оџаци Четка За Оџаци И Комплет За Прачки, Четка За Чистење На Вентилација За Сушење, Ефективни Четки За Стапици За Вентилација, Користете С?

ЛИЈУН комплет за Чистење Оџаци Четка За Оџаци И Комплет За Прачки, Четка За Чистење На Вентилација За Сушење, Ефективни Четки За Стапици

DEN 2.00

Пристапност
Залиха

€ Пакет Вклучувајќи Вклучувајќи 6/9/12/15 Флексибилни Прачки + 1 Глава На Четка + 1 x Долга Четка + 1 x Адаптер за Чак + 1 x Мал Клуч Должината на главата на четката е 10 см. Корисен е и совршен комплет за чистење. ● Лесен За Употреба оваа четка за вентилација за сушење може да се користи со вежба за напојување (не е вклучена) или рачно. Адаптер за вежба може да се користи за поврзување на прачки со електрична вежба, со помош на голема ротациона сила, влакната можат да го отстранат дури и најтврдоглавото натрупување во отворот за сушење. Прачката е флексибилна и може совршено да се наведнува преку тешки канали. ● Моќен и Ефикасен Користи Моќен И ефикасен : влакната со моќна моќ за чистење можат да ви помогнат да ги елиминирате најбунтовните наслаги во грипот или каминот. Тоа помага да се спречи затнувањето и запалувањето на оџакот. ● Висококвалитетни Материјали флексибилните прачки се издржливи и цврсти, може да се свиткаат по своја волја, погодни за чистење на свиокот на оџакот и чистење на оџакот во сите правци без ќорсокаци. Според вистинскиот избор на соодветната должина на пол, оџакот може ефикасно да се исчисти од дното кон врвот. ● Четката за влакненца за вентилација за сушење може да спречи пожарна катастрофа од фен за облека, чистејќи ја машината за сушење со нашата четка за влакненца за вентилација за чистење избегнувајте прегревање на машината за сушење и претставувајќи опасност од пожар, може да го заштити вашето семејство. Комплет За Четки и Прачки за Оџаци, Четка За Чистење На Отворот За Сушење, Ефективни Четки За Стапици За Вентилација За Вентилација, Користете Со Или без Вежба,410мм,9 прачки опис На Производот Четка За Чистење оџаци Чист Ротационен Систем За Чистење Камин Алатка За Комплет За Чистење На Домашна Кујна Функција : - Погоден за канали и оџаци од тули со различни дијаметри и форми.- Според вистинскиот избор на соодветната должина на столбот . - Способен ефикасно да го исчисти оџакот од дното кон врвот.- Удобна структура за брзо расклопување и склопување, лесна за употреба и ракување.

Параметри на производот

Material:
Nylon
Size:
Nylon rod length is about
410mm/16.14inch, 610mm/24inch:
Packing List:
1 x Brush Head:
1 x (410mm/610mm)6/ 9/12/15 Rods:
1 x Long Brush:
1 x Chuck Adapter:
1 x Small Wrench:
Warm prompt:
1. Only the above list is included. The other products in the picture only show how they are used.:
2. As different measuring methods,it will occur 1-3 cm deviation about the items,please ensure that it is okay for you before ordering.:
3. Because of different monitors and lamplight,the picture may not reflect the actual color of the item,really thank you for your kind understanding!:
chimney sweep kit cleaning extends up to 30 feet cleaner tools system with brush 9 flexible rods dryer duct 2-in-1 fireplace drier vent lint sweeping drill attachment synthetic head rod remover dry long nylon rotary drive kits reusable 18 ft :
Слична стока