.

.

Комплет Машинка За Нокти - Комплет За Нокти Од 3 Парчиња-Ултра Остри Цврсти Нокти и Нокти За Нокти,Погодни За Дома, Работно Место, Патување На Отворено, Давање Подаро?

Комплет Машинка За Нокти - Комплет За Нокти Од 3 Парчиња-Ултра Остри Цврсти Нокти и Нокти За Нокти,Погодни За Дома, Работно Место, Патување

DEN 2.33

Пристапност
Залиха

●Премиум Сет За Нокти За Нокти● : Професионални комплети За нокти се достапни за сите ваши потреби Заштедете пари без да плаќате ниту една машинка за нокти или ножици за коса за нос. Дури и густите нокти можат лесно и директно да се исечат без сила. ●Супер Остар И Издржлив Q : нашите алатки за нокти од нерѓосувачки челик се изработени од висококвалитетен челик, кој е цврст и издржлив, и нема да избледи, исклучително тврд и остар.Дизајниран за доживотна употреба.Маникир, Педикир, Анти-Акни, Пилинг, Обликување На Веѓите. ①ОДЛИЧЕН ПОДАРОК подарок : Нашиот Комплет За Маникир Од Нерѓосувачки Челик со прекрасен кожен костум ,тој е модерен, практичен и популарен кај семејството и friends.It е најдобриот божиќен подарок за вашите роднини, пријатели, родители, сопруг и сопруга. ●Надградба На Нерѓосувачки Челик Q : Нашите ножици за нокти се изработени од висококвалитетен нерѓосувачки челик, сечилото е доволно остро, издржливо и отпорно на ' рѓа. Сребрената, црна мат завршница му дава многу мазно чувство и модерен изглед додека го одржува најдобриот квалитет. ●Загриженост по продажбата : искрено ве покануваме да ги испробате нашите производи, не мора да се грижите за какви било проблеми по продажбата, ако не сте задоволни, ве молиме оставете ни порака и ние ќе го вратиме или замениме производот. ●Премиум Сет За Нокти За Нокти● : Професионални комплети За нокти се достапни за сите ваши потреби. Заштедете пари без да плаќате ниту една машинка за нокти или ножици за коса за нос. Дури и густите нокти можат лесно и директно да се исечат без сила. ●Супер Остар И Издржлив Q : нашите алатки за нокти од нерѓосувачки челик се изработени од висококвалитетен челик, кој е цврст и издржлив, и нема да избледи, исклучително тврд и остар.Дизајниран за доживотна употреба.Маникир, Педикир, Анти-Акни, Пилинг, Обликување На Веѓите. ①ОДЛИЧЕН ПОДАРОК подарок : Нашиот Комплет За Маникир Од Нерѓосувачки Челик со прекрасен кожен костум ,тој е модерен, практичен и популарен кај семејството и friends.It е најдобриот божиќен подарок за вашите роднини, пријатели, родители, сопруг и сопруга.

Параметри на производот

Слична стока