.

.

Држач за Дисплеј за бебешки Чорапи 100 парчиња Пластични Стапала За Бебиња Дисплеј Јасна Пластика За Бебешки Стапала Изложба Чизми За Мали Деца Чорапи Држач За Држа?

Држач за Дисплеј за бебешки Чорапи 100 парчиња Пластични Стапала За Бебиња Дисплеј Јасна Пластика За Бебешки Стапала Изложба Чизми

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

Користење на висококвалитетен пластичен материјал, - пријателски, издржлив и без лоши супстанции Продолжете го животот на чевлите и чорапите избегнувајќи деформација. Фина изработка, едноставен и стилски изглед, и декоративен и практичен. Детските држачи за чевли може да се користат и за одржување на чевлите во форма и нивно деформирање или брчки. Совршен како подарок за вашето семејство или пријатели со деца, тие ќе го сакаат многу. Опис поддршката за чевли за бебиња е изработена од издржлив пвц материјал со проѕирна боја, совршен за чевли за бебиња. Мини минималистичкиот дизајн е многу иновативен. Може да се даде како подарок за деца, погоден за цели чевли и чорапи. Карактеристики-Боја : Како Што Е Прикажано.- Материјал : Премиум пвц.- Користење висококвалитетен пластичен материјал, - пријателски, издржлив и без лоши материи.- Продолжете го животот на чевлите и чорапите избегнувајќи деформација.

Параметри на производот

Слична стока