.

.

Toddmomy 2pcs шетач Две бебиња професионален конектор Конектори Бебе отворено алуминиум додатоци за додатоци единечни стануваат за двојно користење универзални стери ?

Toddmomy 2pcs шетач Две бебиња професионален конектор Конектори Бебе отворено алуминиум додатоци за додатоци единечни стануваат за двојно

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

Алуминиум Конектор за близнаци со колички- Кога се грижите за вашето бебе, не мора да се грижите за другото бебе. Конектор за шетачи на отворено- Лесна и сигурна алатка за претворање на две единечни колички во близначка количка. Конектори за шетачи за близнаци- Компактна големина, преносни и лесни во тежина, лесен за носење и употреба. Конектор за шетачи- Со оваа алатка, нема повеќе плачење и незадоволство помеѓу децата, уживајќи во вашето време со деца кога излегувате. Конектори за шетачи со близнаци- можете да го дадете како подарок за родител на близнаци, да им ја покажете вашата loveубов и загриженост. Конектор за близнаци со колички- Кога се грижите за вашето бебе, не мора да се грижите за другото бебе. Конектор за шетачи на отворено- Лесна и сигурна алатка за претворање на две единечни колички во близначка количка. Конектори за шетачи за близнаци- Компактна големина, преносни и лесни во тежина, лесен за носење и употреба. Конектор за шетачи- Со оваа алатка, нема повеќе плачење и незадоволство помеѓу децата, уживајќи во вашето време со деца кога излегувате. Конектори за шетачи со близнаци- можете да го дадете како подарок за родител на близнаци, да им ја покажете вашата loveубов и загриженост. Пакетот вклучува Карактеристики на конектори за шетачи од 2 x -Материјална : Алуминиумска шетач на шетач за шетач PRAM -Големина : 20.18 во конектор за шетачи. -Којност : Црн двојно шетач за шетач - лесна и сигурна алатка за претворање на две единечни колички во конектор за шетачи на деца со близнаци.

Параметри на производот

Слична стока