.

.

VUA повеќеслојни решетки за чевли Едноставно домаќинство Мал чевли кабинет за чевли Дорном за заштеда на простор за заштеда на простор за складирање бамбус решетка?

VUA повеќеслојни решетки за чевли Едноставно домаќинство Мал чевли кабинет за чевли Дорном за заштеда на простор за заштеда на простор

DEN 2.00

Пристапност
Залиха

- Необичен и дарежлив : Кога вашите пријатели ќе влезат во вашиот влез, тие ќе бидат импресионирани од оваа шармантна решетка за чевли, кој е изработен од бамбус материјал ; Oritor Организација на чевли за чевли : Секој слој на нашата решетка за чевли може да држи 3-4 пара чевли, што е доволно за семејство, дозволувајќи ви да се ослободите од неволјите на никаде да ги ставите чевлите и да го направите вашиот дом по чист и уреден ;. -ламинат во облик на стрип, вентилиран и дишење, јазот помеѓу шипките е тесен и рамномерен, а складирањето не паѓа; ✔Bold X-во-облик, стабилна и потоа надградена, не е лесна за тресење, стабилно оптоварување, издржлив ;. Лесно за склопување : Нашите лавици за чевли се многу лесни за инсталирање, ние обезбедивме соодветни упатства за инсталација, дури и предавање на вашите деца може да ја заврши инсталацијата за околу 10 минути.

Параметри на производот

Слична стока