.

.

NUOBESTY 10pcs Метал Лаптоп Врзивно Средство Лабава Лист Врзивно Средство Прстени Сегментирани Врзива Бележник Книга Клипови Жици Врзување Боцки За Лаптоп Дневник Албу?

NUOBESTY 10pcs Метал Лаптоп Врзивно Средство Лабава Лист Врзивно Средство Прстени Сегментирани Врзива Бележник Книга Клипови Жици Врзување

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

Тие се направени од висококвалитетен материјал, кој може да се користи долго време Едноставно во дизајнот, но тие се практични за употреба, што ќе ви даде добро искуство во користењето. Тие се лесни за лесни и удобни за носење и чување кога не се користат. Широко примена, тие се погодни за ученици, наставници и други луѓе на кои им се потребни. Фина изработка и детали, овие врзива се одлични за канцелариска, училишна или домашна употреба. Тие се направени од висококвалитетен материјал, кој може да се користи долго време. Едноставно во дизајнот, но тие се практични за употреба, што ќе ви даде добро искуство во користењето. Тие се лесни за лесни и удобни за носење и чување кога не се користат. Широко примена, тие се погодни за ученици, наставници и други луѓе на кои им се потребни. Фина изработка и детали, овие врзива се одлични за канцелариска, училишна или домашна употреба. Опис тие се направени од висококвалитетен материјал, кој може да се користи долго време. Креативни во дизајнот, но тие се практични за употреба, што ќе ви даде добро искуство во користењето. стил на вашата работна површина. Користете ги овие врзива за да ги организирате страниците на вашиот планер или да чувате белешки, сметки и многу повеќе заедно.

Параметри на производот

Слична стока