.

.

Адаптерот за вежбање со брза промена на вежбање, само-заклучување на тврда легура, вретено за вретено 1-13мм, чик MT2 рачка за напојување Алатка за напојување со тешки ?

Адаптерот за вежбање со брза промена на вежбање, само-заклучување на тврда легура, вретено за вретено 1-13мм, чик MT2 рачка за напојување

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

Совршен додаток за сите ваши задачи за дупчење Висока сила и цврстина. Добро изработка и стабилна изведба. Цел : Погодно за машина за дупчење или вретено на струг. Ви овозможува да обработувате производи подобро и поефикасно. Опсег на стегање : 1-13мм. Направено од сите метални, трајни сили и цврстина. Фино изработка и стабилни перформанси.Прос : Погодно за машина за дупчење или вретено на струг. Ви овозможува да ги обработувате производите подобро и поефикасно. Опсег на разградување : 1-13mm. Спецификација : Материјал : Тешка легура челик : Silversize : (Приближно) 175mmpackage Вклучен : 1 x вежба Чак X X Chuck Keynote : 1. Поради разликата на светлината и екранот, бојата на предметот може да биде малку различна од сликата. Поради рачно мерење, оставете разлика од 0,5-2 см.

Параметри на производот

Material:
hard alloy steel
Color:
silver
Size:
(approximately) 175MM
Package Included:
1 x drill chuck:
1 PC x chuck key:
note:
1. Due to the difference of light and screen, the color of the item may be slightly different from the picture.:
2. Due to manual measurement, please allow a difference of 0.5-2 cm. :
Слична стока