.

.

Организатор на чевли преку врата, 2 пакувачки организатор за чевли со големи длабоки џебови, зад решетката за чевли за чевли што висат решетки за чевли за врати за п?

Организатор на чевли преку врата, 2 пакувачки организатор за чевли со големи длабоки џебови, зад решетката за чевли за чевли што висат

DEN 2.67

Пристапност
Залиха

Цврст и издржлив материјал : Оваа вреќа за чевли за висина е изработена од висококвалитетна задебелена ткаенина во Оксфорд, која е потрајно и отпорна на солза од традиционалните џебови што не се ткаени или решетки Многу простор за складирање : Оваа решетка за чевли на вратата лесно може да ги чува сите видови чевли и да заштеди простор. Лесен за употреба : Лесно за инсталирање на вратата, не се потребни алатки. Може да се обеси на вратата или да се обеси на wallидот. Мултифункционална употреба : Оваа решетка за чевли што виси не е само решетка за чевли, туку и широко користена организација за складирање на домови. You can also store kitchen supplies, baby supplies, toys, cleaning supplies, toiletries, pet supplies, etc. WIDE USE : Suitable for most closets, storage rooms, bedrooms, baby or kids rooms, bathrooms, laundry rooms, playrooms, college dorms, RV врати, итн. Цврст и издржлив материјал : Оваа вреќа за чевли за висина е изработена од висококвалитетна задебелена ткаенина во Оксфорд, која е потрајно и отпорна на солза од традиционалните џебови што не се ткаени или мрежи. Многу простор за складирање : Оваа решетка за чевли на вратата лесно може да ги чува сите видови чевли и да заштеди простор. Лесен за употреба : Лесно за инсталирање на вратата, не се потребни алатки. Може да се обеси на вратата или да се обеси на wallидот. Мултифункционална употреба : Оваа решетка за чевли што виси не е само решетка за чевли, туку и широко користена организација за складирање на домови. You can also store kitchen supplies, baby supplies, toys, cleaning supplies, toiletries, pet supplies, etc.

Параметри на производот

Слична стока