.

.

ГЛЈ Сефови Мали Безбедносни Сефови За Дома, Електронска Дигитална Кутија За Заклучување Со Клучалка За Итни Случаи, Сечење Со Микро Пресек, За Готовина, Накит, Скап?

ГЛЈ Сефови Мали Безбедносни Сефови За Дома, Електронска Дигитална Кутија За Заклучување Со Клучалка За Итни Случаи, Сечење Со

DEN 2.00

Пристапност
Залиха

●СИЛЕН И БЕЗБЕДЕН●сефот за дома и канцеларија е изработен од армирана конструкција од цврст челик Завртки за заклучување на вратата со двојна безбедност за да се зголеми безбедноста. Користејќи ласерска технологија за сечење директна линија, дизајнот на чистата рамнина нема точки за поддршка, што може ефикасно да го спречи надворешниот влез. ①МИКРО-ПРЕСЕЧЕНИ ПАНЕЛИ НА ВРАТИТЕ, БЕЗ ТОЧКИ на РГУУБОПИТНОСТ, ласерско сечење, рамномерно тенки процепи на вратите, не оставајќи скриени опасности. ●ДИМЕНЗИИ●31*20*20см, Тешка и цврста челична конструкција на сеф обезбедува сигурност. `+БЕЗБЕДНА КУТИЈА капацитетот е доволен за да ги задржите сите видови скапоцености , како што се готовина, правни документи, пасош, накит, пиштол и така натаму.Кога не сте дома поради некоја причина, цврстиот сеф може ефикасно да го заштити вашиот имот.Идеално е да бидете сместени во вашиот дом или канцеларија со компактен дизајн. Е-ПОШТА ако имате било какви прашања пред и по купувањето, можете да не контактирате во секое време. Се користи за додавање на друго ниво на безбедност без разлика дали се користи дома, канцеларија или бизнис-Безбедно заштита и чување на предмети, вклучувајќи готовина и валута, personal документи, накит и повеќе спецификација : Материјал : метален челик : електронска лозинка безбеднифункционални карактеристики : анти-кражба големина : 31*20*20см/12*8*метод на отклучување 8 : електронска лозинка или Содржина На Клучот за отклучување : Безбеден, клуч За Итни Случаи, завртка за проширување ● Потсетник : 1.

Параметри на производот

Material:
metal steel
Type:
Electronic password safe
Functional characteristics:
anti-theft
Size:
31*20*20cm/12*8*8inch
Unlocking method:
Electronic password or Key unlock
Package content:
Safe, Emergency key, expansion screw
★Reminder:
1. Due to the manual measurement of the product, the error is about 1cm, please refer to the actual product, thank you for your understanding.:
2. Due to different displays, the product will have a certain color difference, please refer to the actual product.:
3. Please keep the emergency key properly, do not lock the emergency key in the cabinet! :
Слична стока