.

.

Brewix 1 пакува транспарентни чевли за чевли за чевли Организатори пластични задебелени патики кутија за складирање во изобилство за складирање на чевли за продажба ?

Brewix 1 пакува транспарентни чевли за чевли за чевли Организатори пластични задебелени патики кутија за складирање во изобилство за складирање

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

Земја како етикетирана Визуелна кутија за чевли за складирање со голем капацитет.ОНХАНЦИРАЕ НА ОБЕЗБЕДУВАЕ НА ГОДИНА.Со дизајнот на Snap, горните и долните кутии за чевли можат да се поврзат заедно.СТУРДИ Структура, не е лесна за паѓање. Земја како етикетирана. Визуелна кутија за чевли за складирање со голем капацитет.ОНХАНЦИРАЕ НА ОБЕЗБЕДУВАЕ НА ГОДИНА.Со дизајнот на Snap, горните и долните кутии за чевли можат да се поврзат заедно.СТУРДИ Структура, не е лесна за паѓање. Brewix Description : Име : Boxmatery за складирање на чевли : PPSize : 335*250*175 MMColor : Како што е прикажано на местата што може да се применуваат : влез, врата1.Визуални кутии за чевли за складирање со голем капацитет. да бидат поврзани заедно4.Сестата структура, не е лесна за паѓање5.Сета нагоре и надолу, навалете се и не паѓајте.

Параметри на производот

Слична стока