.

.

Држач За Држач ЗА Лаптоп Лехом За Биро, Прилагодлив Пренослив Држач За Подигање Компјутер, Лифт За Алуминиумски Тетратки Со Преклопување За Macbook Pro Air, Lenovo, HP, Dell Пове?

Држач За Држач ЗА Лаптоп Лехом За Биро, Прилагодлив Пренослив Држач За Подигање Компјутер, Лифт За Алуминиумски Тетратки Со

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

●Преклоплив и КОМПАКТЕН】 овој држач за држач за виткање тенок лаптоп е многу пренослив за продолжување Може целосно да се преклопи со големина од 9,4*1,75 инчи и лесно да се стави во мала вреќа за складирање. Идеален Лесен Дизајн за патување. 【Нашиот држач за компјутер обезбедува 6 аголни висини од 2,16 инчи до 6,1 инчи, што ви овозможува да се прилагодите на удобните агли на работа според вашата потреба. Овој ergономски дизајн може да ви помогне да ја поправите седечката положба и да ги ублажите болките во вратот, грбот, рамото и половината. ●АНТИ-ЛИЗГАЧКИ И СТАБИЛЕН ДИЗАЈН】 Опремен со 12 парчиња анти-лизгачки силиконски влошки, овој кревач на лаптоп може да помогне да се избегнат гребнатини на вашиот уред и да се обезбеди стабилно поставување. Според триаголниот принцип, не можете да замислите колку е цврст и издржлив. `+РАБОТИ КАКО ЛАДИЛНИК】 нашиот вентилиран држач за лаптоп го зголемува протокот на воздух што оди кон вашите лаптопи. Високата топлинска спроводливост на алуминиумскиот материјал и шупливиот дизајн овозможуваат држачот на лаптопот да служи како ладилник, да ја одржува Тетратката на ВАШИОТ КОМПЈУТЕР поладна и да спречи прегревање и паѓање. ®ШИРОКА КОМПАТИБИЛНОСТ】 лаптоп стои лехом совршено се вклопуваат до 15,6-инчни лаптопи и таблети. Како Што Се Mac, Mac Book Pro / Air, Google Pixelbook, DELL XPS, HP, ASUS, Lenovo Think Pad, Acer, Chromebook, Microsoft Surface Pro, Ultrabook, Ghost, Nexus и i Pad.

Параметри на производот

Слична стока