.

.

Држач За Таблети СО ТРИ КЛУЧЕВИ, Држач За Мобилен Телефон, Држач За Метален Прилагодлив Телефон За Биро Компатибилен со iPhone 13/12/11/XS/8/7/6 , iPad Pro, Mini, Air, Samsung Galaxy И Сите 4,7д?

Држач За Таблети СО ТРИ КЛУЧЕВИ, Држач За Мобилен Телефон, Држач За Метален Прилагодлив Телефон За Биро Компатибилен со iPhone 13/12/11/XS/8/7/6

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

●кампатибилност●Држачот За Таблети Е компатибилен со сите уреди од 4-13 инчен ТАБЛЕТ КОМПЈУТЕР како што се нов i Pad 107, i Pad Pro 129/11, i Pad Air 4/3/2/1, i Pad mini, i Phone 13/12/11/X/8/7/6, Таблети Самсунг, Е-Читачи и многу повеќе. ●Дизајн со двојно преклопување ● држачот За таблети е опремен со две копчиња, кои можат да прилагодат различни позиции според различни сцени. Горното копче го прилагодува аголот, а долното копче ја контролира висината. ●Супериорна стабилност●овој држач за таблети е опремен со пондерирана основа за поцврсто прицврстување на уредот. И, уште подобро, неговото издржливо тело од алуминиумска легура ја оптимизира стабилноста и заштитата на вашата опрема и држач. €Анти-лизгање● меката гумена подлога на држачот може да осигури дека вашиот уред е цврсто поддржан. ●Склопувачки и флексибилен ● Прагматизам и преносливост сите во едно пакување, можете да го однесете на кое било место, на кое било место.

Параметри на производот

Слична стока