.

.

Пластични Вилушки За еднократна употреба Пластична Боја 17 см 100 парчиња Супер, Прибор За Јадење За Еднократна Употреба, Одличен За Дома, Канцеларија, Училиште, Заба?

Пластични Вилушки За еднократна употреба Пластична Боја 17 см 100 парчиња Супер, Прибор За Јадење За Еднократна Употреба, Одличен

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

ВРВЕН КВАЛИТЕТ : "боја на пластична вилушка за Еднократна Употреба 17 см 100 парчиња / n (25up / n) Супер ОН" се производи кои активно се користат во домот, кафетериите, рестораните и другите угостителски објекти БПА БЕСПЛАТЕН ПРИБОР за ЈАДЕЊЕ За ЕДНОКРАТНА УПОТРЕБА : Светли пластични вилушки се идеални за тематски забави. Предностите на пластичните вилушки за еднократна употреба се практичност, пристапност и практичност при користење. НЕТОКСИЧНИ & БПА СЛОБОДЕН-Таквите прибор за јадење често се купуваат од кафулиња и брза храна, бидејќи тие се наменети за еднократна употреба и не треба да се мијат. Пластичната вилушка за еднократна употреба е изработена од обоена пластика, погодна за ладни и топли јадења. КОРИСТЕТЕ-ПРИЈАТЕЛСКИ И ФУНКЦИОНАЛЕН - овие проѕирни пластични прибор за јадење за еднократна употреба обезбедуваат удобно вклопување во вашата рака, лесни за употреба со повеќето видови храна. Повод : Без оглед на поводот-Божиќни Нови Години свадбен прием празнична забава роденденска забава или туш, нашите пластични комплети за прибор за јадење за еднократна употреба ќе бидат сјајна ѕвезда без разлика каде се наоѓаат. Пластична вилушка за еднократна употреба боја 17 см 100 парчиња / n (25up / n) Супер ОН " се производи кои активно се користат во домот, кафетериите, рестораните и другите угостителски објекти. Светли пластични вилушки се идеални за тематски забави.

Параметри на производот

Слична стока