.

.

Emazinglights CR2025 батерија 3 волти литиум монета 3V батерии

Emazinglights CR2025 батерија 3 волти литиум монета 3V батерии

DEN 127.84

Пристапност
Залиха

Чувајте ја вашата електроника наполнета со нашите премија CR2025 батерии; Нашата батерија на копчето CR 2025 CR 2025 обезбедува долг век на траење на батеријата и долготрајна моќност; Секоја батерија CR2025 3 V литиум е тестирана според строги стандарди за квалитет и е овластен CE и ROHS Дајте им на вашите уреди моќ што им е потребна; Нашата батерија CR 2025 може да биде компатибилна со дигиталните часовници, калкулаторите, пенкалата за покажувачи, FOB на копчињата за автомобили, фитнес уреди, термометар, итн; Ако вашиот уред користи некоја од следниве батерии, нашиот еквивалент на батеријата CR2025 треба да биде компатибилен; 280-205, 5003 LC, BR2025, DL2025, ECR2025, LM2025, CS0155, SBT14, KT-CR2025 и SB-T14. Нашите ќелии за батерии од 3 V 2025 имаат долг рок на траење; Овие батерии на литиум копчињата доаѓаат во заштитен пакет на блистер, што ги спречува вашите батерии да допираат и да го изгубат своето скапоцено полнење. Овој Multipack на Blister Blister Blister на CR 2025 нуди дополнителна заштита од протекување и корозија; Секоја батерија на ќелијата на копчето е и без жива и бесплатна. Нашата мисија е да им обезбедиме на нашите клиенти високо квалитетни батерии кои ги одржуваат вашите уреди напојувани со трајно полнење; Нашите врежани батерии позлатени со никел се загарантирани за да се спречи истекување поефикасно од стандардната ќелија на батерии; Секоја батерија CR2025 што ја купувате е покриена со 5 -годишна гаранција. Чувајте ја вашата електроника наполнета со нашите премија CR2025 батерии; Нашата батерија на копчето CR 2025 CR 2025 обезбедува долг век на траење на батеријата и долготрајна моќност; Секоја батерија CR2025 3 V литиум е тестирана според строги стандарди за квалитет и е овластен CE и ROHS.

Параметри на производот

Слична стока