.

.

Ботанички Овален Монтиран Чаршав, Егзотичен Шумски Цвет Лист Од Печурки Борови Ореви Дабови Боровинки Еластични Рабови На Масата, Ткаенини За Маса Отпорни На Брчк?

Ботанички Овален Монтиран Чаршав, Егзотичен Шумски Цвет Лист Од Печурки Борови Ореви Дабови Боровинки Еластични Рабови На Масата, Ткаенини

DEN 1548.80

Пристапност
Залиха

Совршено Вклопување - нашиот еластичен дизајн на рабовите е направен за да биде цврсто вклопување за секоја триаголна/овална Маса 48" х 72" Карактеристика-100% полиестер, печатен еластичен капак на масата со острици помага да се задржи прашината и спречува вдлабнатини, чипови и гребнатини forming.It може да се инсталира Доаѓа во широк асортиман на дизајни за мешање со секој декор и облекување стара маса.За секоја пригода дома, забава, хотел, ресторан, кафуле. Лесно За Чистење : машина за перење на ладен циклус. Отпорен на дамки и долготраен.Доволно издржлив и за внатрешна и за надворешна употреба. Карактеристики : Заштитете Ја Вашата Маса вградениот овален чаршав е изработен од 100% полиестер. Полиестерот е водоотпорен, Отпорен на влага, отпорен на масло, отпорен на прскање за да го одржува вашиот мебел подолго време.Полиестерската покривка на масата со еластични рабови може цврсто да одговара на вашата маса. Кога јадете, не грижете се дека некој ќе стане бришење на масата предизвика пијалаци истурање безгрижно. Пренослив и Еднократно полиестерскиот капак на масата е издржлив, лесен и лесен за носење.

Параметри на производот

Materials:
100% Polyester 1 Piece Oval Tablecloth Hand-washing and machine washing are all available,but we suggest hand-washing and not dewatering, you can medium temperature ironing. If you like this fitted oval tablecloth, click the cart to place your order now! Trust me, you will love it!
Слична стока