.

.

Фит Дигитален Хигрометар Со Голем Екран Внатрешен Термометар Мерач На Влажност Во Просторијата Со Функција За Меморија Алатка За Тестирање На Влажност На Темпера?

Фит Дигитален Хигрометар Со Голем Екран Внатрешен Термометар Мерач На Влажност Во Просторијата Со Функција За Меморија Алатка

DEN 228.16

Пристапност
Залиха

ПРАКТИЧЕН И ДИГИТАЛЕН : Опремен со дигитален сензор со висока точност, дигиталниот термометар хигрометар е подобар придружник за навлажнувачи и одвлажнувачи ИЗДРЖЛИВ И СИГУРЕН : лцд дигиталниот термометар е издржлив, не е лесен за кршење и не е лесен за оштетување. ГОЛЕМ ЕКРАН : дигитален дисплеј со голема резолуција, погоден за употреба од постари лица, деца и секакви луѓе. ДВА РЕЖИМА : поддршка На °C и °F прекинувач функција, може да се прикаже целзиусови или фаренхајт температура. РЕКОРДНА ТЕМПЕРАТУРА : Запишете ги највисоките и најниските вредности на температурата и влажноста и лесно откријте суптилни промени во температурата и влажноста. ПРАКТИЧЕН И ДИГИТАЛЕН : Опремен со дигитален сензор со висока точност, дигиталниот термометар хигрометар е подобар придружник за навлажнувачи и одвлажнувачи. ИЗДРЖЛИВ И СИГУРЕН : лцд дигиталниот термометар е издржлив, не е лесен за кршење и не е лесен за оштетување. ГОЛЕМ ЕКРАН : дигитален дисплеј со голема резолуција, погоден за употреба од постари лица, деца и секакви луѓе. ДВА РЕЖИМА : поддршка На °C и °F прекинувач функција, може да се прикаже целзиусови или фаренхајт температура. РЕКОРДНА ТЕМПЕРАТУРА : Запишете ги највисоките и најниските вредности на температурата и влажноста и лесно откријте суптилни промени во температурата и влажноста.

Параметри на производот

Item Type:
Thermometer Hygrometer
Product Size:
Approx. 12x8.7x2.5cm / 4.7x3.4x1.0in
Weight:
Approx. 123g / 4.3oz
Material:
ABS
Color:
White
Battery Parameter:
2 x AAA battery (battery not included)
Temperature Measurement Range:
-10℃~50℃ (14℉ ~ 158℉)
Humidity Measurement Range:
10%~99%
Temperature Error:
±1℃
Humidity Error:
±5%RH
Humidity Resolution:
1%RH
Analysis Degree:
0.1℃, 1%RH
Package List:
1 x Thermometer Hygrometer (Battery Not Included):
1 x Manual :
Note:
1. Due to the difference of light and screen, the color of the product may be slightly different from the picture.:
2. Due to manual measurement, please allow a difference of 1‑3cm. :
Слична стока