.

.

Електричен ER на лицето, 3 брзини 4 вшмукувачки глави пори за патување за жени за мажи за дома

Електричен ER на лицето, 3 брзини 4 вшмукувачки глави пори за патување за жени за мажи за дома

DEN 726.72

Пристапност
Залиха

Мала тркалезна дупка за убавина (слаба вшмукување) : Се користи за тенка, кревка кожа или нормална кожа Малата тркалезна дупка за убавина има слаба моќност на вшмукување, а кревката и тенка кожа може да се користи за апсорбирање на масло, прашина, козметички остатоци, итн. Им испорачува хранливи материи на кожата без да ги отвори порите, правејќи ја кожата деликатна и сјајна. Лесен за употреба : Четири заменливи вшмукувачки дизајн на главата, лесен за расклопување и собирање. Постојат 3 нивоа на интензитет што можат да се прилагодат за да се задоволат различни потреби. Тоа не е само база за полнење на индукција, туку и „кутија за складирање“ на главата за вшмукување за лесно складирање. Четири заменливи вшмукувачки дизајн на главата, лесен за расклопување и собирање. Микрокристална глава за убавина : Без оштетување на кожата, подобро е да се масира кожата за да се постигне ефектот на ексфолијација; Не се препорачува да се користат околу очите и областите каде што кожата е премногу тенка. Козметичката глава на вештачки микрокристални честички има голема микрокристална површина, која има својства на адсорпција и активност на површината. Мала тркалезна дупка за убавина (слаба вшмукување) : Се користи за тенка, кревка кожа или нормална кожа. Малата тркалезна дупка за убавина има слаба моќност на вшмукување, а кревката и тенка кожа може да се користи за апсорбирање на масло, прашина, козметички остатоци, итн. Им испорачува хранливи материи на кожата без да ги отвори порите, правејќи ја кожата деликатна и сјајна. Лесен за употреба : Четири заменливи вшмукувачки дизајн на главата, лесен за расклопување и собирање. Постојат 3 нивоа на интензитет што можат да се прилагодат за да се задоволат различни потреби. Тоа не е само база за полнење на индукција, туку и „кутија за складирање“ на главата за вшмукување за лесно складирање. Четири заменливи вшмукувачки дизајн на главата, лесен за расклопување и собирање. Микрокристална глава за убавина : Без оштетување на кожата, подобро е да се масира кожата за да се постигне ефектот на ексфолијација; Не се препорачува да се користат околу очите и областите каде што кожата е премногу тенка. Козметичката глава на вештачки микрокристални честички има голема микрокристална површина, која има својства на адсорпција и активност на површината. Доставува хранливи материи на кожата без да ги отвори порите, правејќи ја кожата деликатна и сјајна. Негувањето е воведено, а инструментот ги намалува хранливите материи за да и помогне на исхраната да го достигне дното на кожата. Тоа не е само база за полнење на индукција, туку и „кутија за складирање“ на главата за лесно складирање.

Параметри на производот

Condition:
100% Brand New
Item Type:
 Small Bubble Pore er
Product Color:
Light Blue
Product Gear Position:
3 Gears
Product Model:
Cool model, -in model, model
Product Power:
5W
Product Voltage:
3.7V
Charging Power Supply:
5V
Battery Type:
Lithium Battery
Battery Capacity:
800mAh
Power Supply Type:
USB data cable
Introduction of beauty tips:
1. Microcrystalline beauty head:
The cosmetic head of artificial microcrystalline particles has a large microcrystalline surface, which has adsorption properties and surface activity. Without damaging the skin, it is better to massage the skin to achieve the effect of exfoliation; it is not recommended to use around the eyes and areas where the skin is too thin.:
2. Big round hole beauty head (large suction power):
The big round hole beauty head has the characteristics of strong suction. Mainly for blackheads, grease, dust, cosmetic residues, etc. Use with caution on fragile, thin skin. Once a week, about five minutes each time, depending on the skin condition. ※It is not recommended to use around the eyes, it can be used on rough and wrinkled skin parts on the face, body, elbows.:
3. Small round hole beauty head (weak:
Слична стока