.

.

Гогуда 4 Парчиња Чорап За Градник И Организатори На Фиоки За Долна Облека Делител, Организатор На Чорапи За Плакари И Кутии За Складирање За Долна Облека, Градник, Д?

Гогуда 4 Парчиња Чорап За Градник И Организатори На Фиоки За Долна Облека Делител, Организатор На Чорапи За Плакари И Кутии За Складирање

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

Дизајн за заштеда на простор : овие 4 кутии за организатори на фиоки може да се преклопат рамно за да заштедат простор кога не се користат Едноставно отворете го патентот и преклопете рамно за чување. Премиум Материјал : организатори на фиоки Гогуда изработени од издржлива ткаенина и прецизно шиење (го прават издржлив за повторна употреба/ долготрајна употреба.), одржувањето на вашите предмети уредни во секое време и го прави складирањето да изгледа стилски. Нашиот организатор на фиоки што Се Склопува вклучува 4 канти : 6 ќелии( за шалови, вратоврски, четка за шминка), 8 ќелии(за долна облека, гаќи, вратоврски), 5 прилагодени големи ќелии(идеални за градници ДО 38Д), 24 ќелии(совршени за чорапи), Одлични за чување на вашите предмети, можете дури и да ги користите за чување канцелариски материјал. Организатори За Заштеда на Време : Со нашите организатори за долна облека, нема да ви пречи преку неуредни фиоки или гардероби за гаќи или градник додека брзате да се подготвите.

Параметри на производот

Слична стока