.

.

Машина За Собирање Прашина за нокти Со Филтер, Електричен Моќен Вентилатор За Правосмукалка За Нокти Со Низок Шум Екстрактор За Прашина За Акрилен Гел За Полирање ?

Машина За Собирање Прашина за нокти Со Филтер, Електричен Моќен Вентилатор За Правосмукалка За Нокти Со Низок Шум Екстрактор

DEN 0.67

Пристапност
Залиха

СИЛНА МОЌНОСТ НА ВЕТЕРОТ : екстрактор за Прашина за Нокти со опремен со тивок мотор и силно вшмукување со вакуум, голема брзина, низок шум и добар ефект на вшмукување прашина МАЛА и ПРЕНОСЛИВА : машината за собирање прашина за Нокти е многу погодна за професионалци за нокти кои обрнуваат внимание на чистотата, компактниот дизајн е погоден за работни површини од која било големина. ЕФИКАСНА ДИСИПАЦИЈА НА ТОПЛИНА : со големи дупки за вентилација на грбот, долготрајната функција за дисипација на топлина гарантира дека машината нема да стане жешка кога работи долго време. МОЌЕН МОТОР : Моќниот мотор обезбедува силно вшмукување, не остава нечистотија на ноктите, а површината е мека и мазна. ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА : екстракторот за прашина за дупчалки за Нокти лесно може да собере остатоци од нокти и прашина, што совршено го решава проблемот со летање прашина во процесот на уметност на ноктите. Како Да Се користи : 1. Ставете го уредот на масата за нокти 2. Вклучете го напојувањето, притиснете го прекинувачот" О/л "во положбата" јас " и опремата ќе работи.

Параметри на производот

Item Type:
Nail Dust Collector
Material:
ABS
Power:
6W
Package List:
1 x Host :
1 x Main Cover:
3 x Storage Bags:
1 x Manual :
Note:
1. Replace the filter or replace the garbage bag when the filter is full.:
2. Use ethanol to clean the equipment.:
3. When the equipment gets wet, please cut off the power immediately.:
4. Do not put your fingers and other items into the fan of the dust collector.:
Слична стока