.

.

Toik Mertak - 19 компјутери - Налепница за лаптоп за ветеринари за шише со вода за телефонски лекови за кучиња, кучиња, миленичиња доктор за тетратка за водоотпорен автомо?

Toik Mertak - 19 компјутери - Налепница за лаптоп за ветеринари за шише со вода за телефонски лекови за кучиња, кучиња, миленичиња доктор

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

Пакетот вклучува : 19 парчиња од различни водоотпорни налепници за винил Големина - 2 инчи -. Уникатен дизајн со висококвалитетно печатење. Нема дупликати!. Издржлив, без меур и УВ отпорен винил материјал со мат финиш! Лесен за употреба на која било мазна површина!. Perfect to personalize your Laptop, Phone Case, Notebook, Tablet, Charger, Water Bottle, Cooler, Guitar, Luggage, Console, Skateboard, Scooter, Snowboard, Helmet, Bumper, Car, Bike, Motorcycle, Desk etc. Also perfect for Scrapbooking, Списание, пакување, занаети и планери. 100% задоволство на клиентите. Ако има нешто лошо во вашата нарачка, со задоволство би ви испратиле замена или ви ги враќале парите!. Нашите налепници се отпечатени на 100% премиум винил. Тие се водоотпорни и можат да се користат за шишиња со вода, чаши и гушачи. Можете да ги користите и во затворен и на отворено, бидејќи тие се цврсти и отпорни на бледнее! Овие ќе изгледаат неверојатно на вашиот лаптоп, скејтборд, велосипед, дневник, тетратка, таблет, планер, весник, клипборд, рамка за слики и многу повеќе! Кул подарок за деца, тинејџери и возрасни.

Параметри на производот

Слична стока