.

.

Континуитет Камера Монтирање За Сите Macbook Серија, Силна Магнетни Држач За Телефон за iOS 16&засилувач; Mac OS Вентура, Iphone Веб Камера Монтирање Компатибилен за iPhone 14/13/12 С?

Континуитет Камера Монтирање За Сите Macbook Серија, Силна Магнетни Држач За Телефон за iOS 16&засилувач; Mac OS Вентура, Iphone

DEN 207.84

Пристапност
Залиха

?●Совршено дополнување За Mac 'Book & i' i ' Phone Quone Оваа монтажа може да работи Со Континуитет Камера на i OS 16 и тоа е компатибилен Со Сите Iphone 12, Iphone 13 & Iphone 14 Серија Модели (Внимание : вашите уреди треба да се надградат на i OS 16 и mac OS Ventura. ?●Speacial mount за Камера За Континуитет Е Погоден За сите macbook серии, со монтирање можете слободно да ги користите новите карактеристики На Фотоапаратот За Континуитет на најновата верзија на mac OS За Face Time, снимање содржина, видео конференции како Zoom, Тимови, Google Meet и многу повеќе. ?●Лесно Инсталирајте Без Трик●Лесно прицврстете го и монтирајте го вашиот i Phone Со Mag Safe ,можете да го претворите вашиот i Phone во HD веб-камера На Mac Book. ?●Овозможи полнење без бариера.Не треба да се грижите дека колку долго користењето на iphone ќе излезе од власт,можете слободно да го наполните вашиот iphone Со Mag Safe. ?€Безбедно и Стабилно Q монтирањето е погодно За Континуитет Камери Биро Функција Преглед, кога користите повеќе камери за истовремено да го прикажува лицето на корисникот и надземен поглед на нивното биро,не треба да се грижите дека вашиот телефон ќе падне бидејќи силниот магнетски и предвремен дизајн ќе го одржува вашиот телефон безбеден и стабилен.

Параметри на производот

Слична стока