.

.

ABS пластична обвивка кутија за 3,2 инчен портапак H2 за проширување на табла со завртки комплет 125x80mm автоматска антена за прилагодување на таблата за возач на табла з?

ABS пластична обвивка кутија за 3,2 инчен портапак H2 за проширување на табла со завртки комплет 125x80mm автоматска антена за

DEN 191.84

Пристапност
Залиха

- Соодветна за 3,2 инчи за експанзија на Портапак H2 ➤ Идеал за замена на стара/ скршена/ испукана/ оштетена/ лоша обвивка. ➤Материјал : АБС пластика. ➤ Лесно инсталација и употреба. ➤ Изработено со висок квалитет ABS пластичен материјал, кој е издржлив и безбеден за употреба. - Соодветна за 3,2 инчи за експанзија на Портапак H2. ➤ Идеал за замена на стара/ скршена/ испукана/ оштетена/ лоша обвивка. ➤Материјал : АБС пластика. ➤ Лесно инсталација и употреба. ➤ Изработено со висок квалитет ABS пластичен материјал, кој е издржлив и безбеден за употреба. АБС пластична обвивка за пластична обвивка за 3,2 инчи Портапак H2 Експанзија табла со завртки комплет 125x80mm Автоматска табла за прилагодување на таблата за прилагодување на таблата на таблата на таблата за засилувач на сигналот за засилувач на сигнал за засилувач, сплитер за трансивер, пронаоѓач на кабелски кабел за релејвер за релејвер за релејвер за релејвер за релејвер за релејвер 100% бренд нови и високо квалитетни производи : со висок квалитет ABS пластичен Материјал, кој е издржлив и безбеден за употреба.

Параметри на производот

Material:
ABS Plastic
Diameter:
approx.125x80mm/4.92x3.15in
Optional Colors:
Yellow, White
Compatible Models:
for Portapack H2
Quantity:
1 Set
Note:
No retail package.:
Please allow 0-1cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid.:
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you!:
Package includes:
1 x Shell Case:
1 x Set of Screws :
(Expansion Board and other accessories demo in the picture is not included.) :
Слична стока