.

.

Јопвкуин Лост За Кревање Моќ Појас За Вежбање, Појас За Кревање Тежина Стабилизирајте Ја Функцијата За Поддршка На ' Рбетот Прилагодлива За Мртво Кревање За Кревањ?

Јопвкуин Лост За Кревање Моќ Појас За Вежбање, Појас За Кревање Тежина Стабилизирајте Ја Функцијата За Поддршка На ' Рбетот Прилагодлива За

DEN 2.00

Пристапност
Залиха

Употреба : Помага да се стабилизира ' рбетот за време на кревање тегови и кревање моќ, помага да се поддржи вашето јадро за време на тешки лифтови како што се сквотови и мртво кревање Прилагодливи Брзини : фитнес ременот од кравјо кожа има прилагодлив дизајн со повеќе позиции кој цврсто се вклопува околу половината за поддршка. Висока Носивост : Нашиот појас за кревање тежина има голема носивост за обука за издржливост, градење сила и бодибилдинг. Применлива Сцена : појасот за вежбање со рачка за кревање моќ е широко погоден за фитнес опрема и спортови на отворено, итн. Применливи Спортови : Појасот За кревање Тежина е погоден за мртво кревање, повлекување, веслање, сквотови, кревање тегови и други спортови. Употреба : Помага да се стабилизира ' рбетот за време на кревање тегови и кревање моќ, помага да се поддржи вашето јадро за време на тешки лифтови како што се сквотови и мртво кревање. Прилагодливи Брзини : фитнес ременот од кравјо кожа има прилагодлив дизајн со повеќе позиции кој цврсто се вклопува околу половината за поддршка. Висока Носивост : Нашиот појас за кревање тежина има голема носивост за обука за издржливост, градење сила и бодибилдинг.

Параметри на производот

Item Type:
Weight Lifting Belt
Material:
Steel Buckle, Genuine Cowhide
Size:
Approx. 117 x 10.5cm/46.1 x 4.1in
Application:
Deadlift, Pull Up, Rowing, Squat, Weightlifting
Scene:
Fitness Equipment, Outdoor Sports, Etc.
Package List:
1 xWeight Lifting Belt:
Note:
Please allow some errors due to manual measurement.:
Слична стока