.

.

LED Se Habla Español Sign for Business, Super Bright LED отворен знак за SE Habla Español, знак за прикажување на електрично рекламирање за SE Habla Español Business Shop Store Window Home Decor.

LED Se Habla Español Sign for Business, Super Bright LED отворен знак за SE Habla Español, знак за прикажување на електрично рекламирање

DEN 959.84

Пристапност
Залиха

Фаќањето на очите, изработено од високо квалитетни LED мониста, овој LED Se Habla Español Sign за бизнис е супер светла, за да привлечете многу минувачи по внимание! Надминете ги другите универзални знаци; Повеќе режими на осветлување. Овој LED отворен знак за SE Habla Español има двојни режими на светлина : стабилен и трепка. Префрлете се меѓу нив за да ги надминат различните потреби од ден и ноќ;. ЛЕСЕН ЗА КОРИСТЕЊЕ. Доаѓа со не'рѓосувачки висечки ланец, едноставно вклучете го и вклучете го прекинувачот, веднаш осветлете го прозорецот на продавницата со вашиот нов, блескав знак. Само во затворен употреба ;. Направено од високо квалитетен материјал, овој LED SE Habla Español Sign може да се користи со години. Малата големина и лесната тежина го прават лесно да се обеси насекаде;. ЗА ЗАШТЕДА НА ЕНЕРГИЈА. Во споредба со традиционалните светла на виножитото, таа е заштеда на енергија (моќта е 6-12 W). Идеален знак за прикажување на електрично рекламирање за SE Habla Español Business Shop Store Storefront и така натаму. Фаќањето на очите, изработено од високо квалитетни LED мониста, овој LED Se Habla Español Sign за бизнис е супер светла, за да привлечете многу минувачи по внимание! Надминете ги другите универзални знаци;. Повеќе режими на осветлување. Овој LED отворен знак за SE Habla Español има двојни режими на светлина : стабилен и трепка. Префрлете се меѓу нив за да ги надминат различните потреби од ден и ноќ;. ЛЕСЕН ЗА КОРИСТЕЊЕ. Доаѓа со не'рѓосувачки висечки ланец, едноставно вклучете го и вклучете го прекинувачот, веднаш осветлете го прозорецот на продавницата со вашиот нов, блескав знак. Само во затворен употреба ;. Направено од високо квалитетен материјал, овој LED SE Habla Español Sign може да се користи со години. Малата големина и лесната тежина го прават лесно да се обеси насекаде;. ЗА ЗАШТЕДА НА ЕНЕРГИЈА. Во споредба со традиционалните светла на виножитото, таа е заштеда на енергија (моќта е 6-12 W). Идеален знак за прикажување на електрично рекламирање за SE Habla Español Business Shop Store Storefront и така натаму.

Параметри на производот

Слична стока