.

.

Служење лажици, 12 парчиња 8 инчи кои служат лажици, големи лажици за сервирање, не'рѓосувачки челик цврст вклучен банкет банкет банки кујнски основи што служат лажи?

Служење лажици, 12 парчиња 8 инчи кои служат лажици, големи лажици за сервирање, не'рѓосувачки челик цврст вклучен банкет банкет банки

DEN 281.60

Пристапност
Залиха

♥ Економичен отпорен на 'рѓа и издржлив, не е лесен за свиок Направено од 18/0 не'рѓосувачки челик, оваа табела вилушка е дизајнирана со најдобри материјали и највисоки стандарди на ум. Содржи 18% хром за промовирање на исклучително издржлив финален производ кој е и корозија и отпорна на дамки со години на услуга. ♥ Обичен прибор за прибор со висок квалитет за нов бизнис, елегантен порцелански сад за ресторан за резолуција, па дури и традиционални стакларија за бар, прибор за рамнотежа на Qibo е името да верувате за сите ваши потреби за таблети. Вие нема да мора да го жртвувате квалитетот за да го исполните вашиот буџет бидејќи тие се решени да ви ги дадат најдобрите цени, додека сè уште ги одржуваат нивните одлични стандарди. Qibo обезбедува квалитетни кујнски материјали на кои можете да се потпрете за да ја завршите работата. ♥ Безбеден машина за миење садови- безбедна машина за миење садови без груби детергенти, лесен за чистење. Тие се користат за парична машина за миење садови. Добро исчистете се во машината за миење садови без ленти или дамки. ♥ Економичен отпорен на 'рѓа и издржлив, не е лесен за свиок. Направено од 18/0 не'рѓосувачки челик, оваа табела вилушка е дизајнирана со најдобри материјали и највисоки стандарди на ум. Содржи 18% хром за промовирање на исклучително издржлив финален производ кој е и корозија и отпорна на дамки со години на услуга. ♥ Обичен прибор за прибор со висок квалитет за нов бизнис, елегантен порцелански сад за ресторан за резолуција, па дури и традиционални стакларија за бар, прибор за рамнотежа на Qibo е името да верувате за сите ваши потреби за таблети. Вие нема да мора да го жртвувате квалитетот за да го исполните вашиот буџет бидејќи тие се решени да ви ги дадат најдобрите цени, додека сè уште ги одржуваат нивните одлични стандарди. Qibo обезбедува квалитетни кујнски материјали на кои можете да се потпрете за да ја завршите работата. ♥ Безбеден машина за миење садови- безбедна машина за миење садови без груби детергенти, лесен за чистење. Тие се користат за парична машина за миење садови. Добро исчистете се во машината за миење садови без ленти или дамки.

Параметри на производот

Слична стока