.

.

Гуојм Држач За Четка За Тоалет Тоалетна Четка И Држач, Комплет Држач За Четка За Тоалетна Четка, Четка За Чистење Тоалетни Садови За Бања Со Долга Рачка И Меки Влакн?

Гуојм Држач За Четка За Тоалет Тоалетна Четка И Држач, Комплет Држач За Четка За Тоалетна Четка, Четка За Чистење Тоалетни Садови

DEN 1423.84

Пристапност
Залиха

Четка И Држач За Тоалетна Чинијачетка и држач за Чинија е совршена за чистење и одржување на бањата Држачот дискретно ја крие четката кога не се користи. Идеален за гостинска бања, мастер бања, канцелариска бања и многу повеќе!. Или Тротоарите Или Ѕидот Монтиранидржачот за четка за тоалет користи пп материјал. Не треба да се грижите за оштетување на главата на четката и свиткување на рачката. Четката може стабилно да стои на земја со држачот и исто така да се закачи на ѕидот. Густата глава на четката има силни перформанси за чистење, флексибилна и компактна глава на четката, добра детергентност и не ја оштетува површината на тоалетот. Дизајн со целосна дупка, одвод и сув, дизајн на дупка за одвод на дното, вентилација и одржување на суво; дизајнот Со Долга рачка е лесен за земање, дизајн со долга рачка, лесен за чистење, земање и ставање без свиткување. Дното добива вода за да одбие капе, а основата добива дизајн на вода за да одбие дамки од вода што капе и не ја обојува земјата. Ergономските рачки го олеснуваат чистењето и намалувањето на времето за чистење. Дизајнот на долгата рачка може да спречи валкани раце за време на чистењето, да го направи чистењето на тоалетот поефикасно и лесно. Четка за тоалет со стабилна основа за држач, добра е за вентилација и го одржува основното чистење.Име на производ : Држач За Четка За Тоалет, Држач За Четка за Тоалетна Чинија, четка за чистење тоалетна чинија материјал за четка : пп материјал големина : како што е прикажано на сликата : 190 гпакинг Листа : 1 х Четка За Тоалет И Држач Поставена Забелешка : 1.

Параметри на производот

Слична стока