.

.

Пллааооо Манекенска Глава, Манекен За Трепки Главата Што Се Одвојува За Продолжување На Трепките Манекен За Шминка За Лице За Продолжување На Трепките, За Пракса З?

Пллааооо Манекенска Глава, Манекен За Трепки Главата Што Се Одвојува За Продолжување На Трепките Манекен За Шминка За Лице За Продолжување

DEN 833.60

Пристапност
Залиха

●Силиконски Материјал● : лицето за манекен за Шминка е изработено од висококвалитетен мек силикон, безбеден и нетоксичен, удобен на допир, близу до текстурата на вистинската кожа Перат и еднократно. безбеден и нетоксичен, удобен на допир, близу до текстурата на вистинската кожа. ●Одвојлив q : одвојливи очи за мувла за глава, заменливи очи, погодни за почетници да вежбаат трепки extension.It е повеќе санитарна од традиционалната глава на манекен бидејќи користените очни капаци може да се заменат во секој момент. ●Широк Спектар На Употреба● : не само што може да се користи за почетници за вежбање екстензии на трепките, тренирање реквизити за институции за обука на трепките и прикажување модели за продавници за трепки; може да се користи и за шминка, убавина, миење лице, масажа, акупунктура и други вежби. ● Еластичност на симулацијата● : полнење Со Висока густина, висок степен на симулација на враќање по притискање.не е лесно да се деформира. Се чувствува како човечка кожа, мазна, мека. ●Издолжување На Трепките● : Издолжување на лажни трепки од синтетички влакна, блиску до вистински трепки и пореално вежбање на продолжување на трепките.

Параметри на производот

Item Type:
Eyelash Mannequin Head
Material:
Silicone Head Mold, Chemical Fiber False Eyelashes
Product Size:
Approx.28 x 14 x 7cm / 11 x 5.5 x 2.8in (Due to different measurement methods, the measurement results have an error of 1-2cm, but it does not affect the use of the product.)
Package List:
1 x Grafting Eyelashes Practice Head (Including A Pair Of Eyes)
Note:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.
Слична стока