.

.

Зоега облека Електрични влошки за греење, преклопни меки за миење на меки DC5V USB за греење на лесни 3 нивоа држете се топло за зимско кампување

Зоега облека Електрични влошки за греење, преклопни меки за миење на меки DC5V USB за греење на лесни 3 нивоа држете се топло за зимско

DEN 1372.80

Пристапност
Залиха

Грижете се за вратот : Ослободете ја болката во вратот, се наведнува, може да се пее, не зазема простор, брзо се загрева и не се загрева Брзо загревање : Безбедно и лесно за употреба, може да се прицврсти околу шиењето, температурата во внатрешноста на јакна ќе продолжи да се зголемува со зголемувањето на времето за греење, обично достигнувајќи ја посакуваната температура за околу 10 минути. Преносна и : Оваа USB -подлога за греење има четири, а температурата на греење е 30-50 степени Целзиусови на три нивоа, што може да се користи како подлога за миленичиња, греење на канцеларијата, итн. Лесен и лесен за носење. Разновидна подлога за греење : Оваа подлога за греење обезбедува целосна релаксација на телото, брзо загревање и мека структура за различни делови од телото, како што се вратот, грбот, стомакот или нозете. Некои добрите исто така препорачуваат да користите влажна подлога за греење. Подготвување и чистење : Подлогата за греење може да се избрише директно со влажна крпа, правејќи ветре. Лесна грижа, нежна, машинска микро кадифен подлога за греење за максимална удобност за секојдневна употреба. Грижете се за вратот : Ослободете ја болката во вратот, се наведнува, може да се пее, не зазема простор, брзо се загрева и не се загрева. Брзо загревање : Безбедно и лесно за употреба, може да се прицврсти околу шиењето, температурата во внатрешноста на јакна ќе продолжи да се зголемува со зголемувањето на времето за греење, обично достигнувајќи ја посакуваната температура за околу 10 минути. Преносна и : Оваа USB -подлога за греење има четири, а температурата на греење е 30-50 степени Целзиусови на три нивоа, што може да се користи како подлога за миленичиња, греење на канцеларијата, итн. Лесен и лесен за носење. Разновидна подлога за греење : Оваа подлога за греење обезбедува целосна релаксација на телото, брзо загревање и мека структура за различни делови од телото, како што се вратот, грбот, стомакот или нозете. Некои добрите исто така препорачуваат да користите влажна подлога за греење. Подготвување и чистење : Подлогата за греење може да се избрише директно со влажна крпа, правејќи ветре. Лесна грижа, нежна, машинска микро кадифен подлога за греење за максимална удобност за секојдневна употреба. Широк спектар на апликации : главно се користи за загревање на рамената, вратот, половината, грбот, стомакот и перничињата или креветите за домашни миленици. Потребно е влез DC 5 V за да се загрее, треба да бидете во топло опкружување2. Преносна и : Оваа USB -подлога за греење има четири, а температурата на греење е 30-50 степени Целзиусови на три нивоа, што може да се користи како подлога за миленичиња, загревање на канцеларијата, итн.

Параметри на производот

Item Type:
Clothing Electric Heating Pads
Material:
Carbon fiber
Supply Voltage:
DC 5V
Temperature:
High temperature 45-50 Celsius degrees, medium temperature 35-40 Celsius degrees, low temperature 30-35 Celsius degrees (three levels )
Switch Light:
High temperature red light, medium temperature white light, low temperature blue light
How to Use:
After plugging in the power, press and hold the switch to turn on, and then press once to adjust the corresponding temperature:
Package List:
1 x Clothing Electric Heating :
Слична стока