.

.

Вежбање На Нокти Рацете | Лицето Рака За Акрилни Алатки За Вежбање Нокти, Вежбање На Нокти Лажна Рака, Лажни Раце За Вежбање Лажни Нокти, Самостојна Алатка За Вежбањ?

Вежбање На Нокти Рацете | Лицето Рака За Акрилни Алатки За Вежбање Нокти, Вежбање На Нокти Лажна Рака, Лажни Раце За Вежбање Лажни

DEN 182.24

Пристапност
Залиха

Што Има Во Него Пенкала За Нокти, ножици за прсти, манипулаторски нокти, проѕирни француски нокти, долги тркалезни сиви песочни ленти итн се вклучени во Сетот За Раце За Вежбање На Ноктите. Е одлична За Маникир Пракса Е Практика Рака За Акрилик ноктите е одлична за маникир пракса. Лажните врвови за нокти се отстранливи со заменски врвови за нокти и може безбедно да се вметнат во прстот, каде што потоа можете да ја дизајнирате и насликате уметноста на ноктите. силни И Стабилни Завртки, Завртките Се цврсти И стабилни и можат слободно да се фиксираат на работните површини, штандовите за прикажување и таблите. Рачката Од Нерѓосувачки челик На Практиката за Нокти лесно се наведнува и може да се користи во различни практики за дизајн на нокти. *Едноставна За Употреба Големината е како човечка рака, лесна за ракување како вистинска рака, совршена за вежбање. Раката за Нокти совршено се вклопува на масата за маникир и има долго продолжување за да можете слободно да ја движите. Можете Да користите Вежбање Рака За Нокти за вежби за маникир и да ја покажете вашата уметност за нокти. Исто така, може да се користи како подарок за роденден, деловен подарок, алатка за изложба, корист за вработените. Што Има Во Него Пенкала За Нокти, ножици за прсти, манипулаторски нокти, проѕирни француски нокти, долги тркалезни сиви песочни ленти итн. се вклучени во Сетот За Раце За Вежбање На Ноктите. Е одлична За Маникир Пракса Е Практика Рака За Акрилик ноктите е одлична за маникир пракса. Лажните врвови за нокти се отстранливи со заменски врвови за нокти и може безбедно да се вметнат во прстот, каде што потоа можете да ја дизајнирате и насликате уметноста на ноктите. силни И Стабилни Завртки, Завртките Се цврсти И стабилни и можат слободно да се фиксираат на работните површини, штандовите за прикажување и таблите. Рачката Од Нерѓосувачки челик На Практиката за Нокти лесно се наведнува и може да се користи во различни практики за дизајн на нокти. *Едноставна За Употреба Големината е како човечка рака, лесна за ракување како вистинска рака, совршена за вежбање. Раката за Нокти совршено се вклопува на масата за маникир и има долго продолжување за да можете слободно да ја движите.

Параметри на производот

Product name:
Nail Practice Hands
Material:
ABS
Fake hand size:
about 47*22.4cm/18.5*8.8in
Weight:
about 960g
Packing List:
15 nail pens:
1 finger clip:
of manipulator armor:
100 transparent french nails:
1 long round gray sand bar:
1 flower polishing block:
1 small silver colorful brush:
10 mini glue:
1 Nail small steel push :
1 small USB light phototherapy lamp:
Note:
Due to different lighting and screen settings, item colors may vary slightly from the pictures.:
Due to the difference in manual measurement, please allow a 1-2cm difference in size. :
Слична стока