.

.

Комплет Градинарски Алат, Градинарски Мистрија Градинарски Лопати И Рачен Култиватор На Гребло 3 Парчиња Градинарски Подароци Тешки Надворешни Алатки Со Рачка Шт?

Комплет Градинарски Алат, Градинарски Мистрија Градинарски Лопати И Рачен Култиватор На Гребло 3 Парчиња Градинарски Подароци Тешки

DEN 1315.20

Пристапност
Залиха

Материјал : комплетот за градинарски алат е силен и издржлив, изработен од висококвалитетна алуминиумска легура, нема потреба да се грижите за ' рѓосување и кршењеВклучувајќи рачна мистрија од 1 парче,мистрија за трансплантација од 1 парче, култиватор за рачна гребло од 1 парче. Широко Се Користи : овој комплет за градинарски алатки ќе ги задоволи сите ваши потреби за градинарство, како што се копање, плевене, олабавување на почвата, садење и пресадување. Удобна Рачка : изработена од висококвалитетна тпр мека гума, designedономски дизајнирана за удобна долгорочна употреба, и таму се погодни за големи или мали раце. Прекрасен Подарок За Градинарство : вашите љубители на градинарството како сопруга, сопрузи, родители и старешина многу ќе ценат да ја добијат оваа прекрасна градинарска алатка на нивниот божиќ, нова година, ден на годишнината, роденден или уште еден важен ден.

Параметри на производот

Слична стока