.

.

Adapter Heyizoki USB3.0 до VGAHDMI, HDMI до VGA адаптер, конвертор на моќност, експанзија на компјутерски додатоци за експанзија на компјутерски додатоци, лесни и корисни.

Adapter Heyizoki USB3.0 до VGAHDMI, HDMI до VGA адаптер, конвертор на моќност, експанзија на компјутерски додатоци за експанзија на компјутерски

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

Поврзете ја компјутерската или графичката картичка за Windows USB30 со надворешниот дисплеј HDMI или VGA преку HDMI и VGA женските порти (вклучувајќи HDTV, проектор, приказ) преку кабел. Адаптерот USB 3.0 го поддржува истовременото работење на портите HDMI и VGA за да се постигне синхронизација и да се прошири дисплејот, што е погодно за вас да работите/забавувате во 2 различни надворешни дисплеи. Користете интерфејс со Super Speed ​​USB 3.0 со Super Speed ​​USB 3.0, компатибилен со USB 2.0 и поддржува уреди за hotpluggable (само интерфејсот USB 3.0 може да постигне резолуција до 1920 x 1080p, доколку користите USB 2.0 порта, тој може да биде само 800x600p). Преносен адаптер USB3.0 е лесен и корисен, така што можете да ја носите торбата со лаптоп со вас кога патувате. Може да го прошири екранот на компјутерот на голем екран или проектор, да постави репликација (огледало), да го користи за презентации со проекторот, итн., И да работи на работниот простор на голем екран. Поврзете ја компјутерската или графичката картичка за Windows USB3.0 со надворешниот дисплеј HDMI или VGA преку HDMI и VGA женските порти (вклучувајќи HDTV, проектор, приказ) преку кабел. Адаптерот USB 3.0 го поддржува истовременото работење на портите HDMI и VGA за да се постигне синхронизација и да се прошири дисплејот, што е погодно за вас да работите/забавувате во 2 различни надворешни дисплеи. Користете интерфејс со Super Speed ​​USB 3.0 со Super Speed ​​USB 3.0, компатибилен со USB 2.0 и поддржува уреди за hotpluggable (само интерфејсот USB 3.0 може да постигне резолуција до 1920 x 1080p, доколку користите USB 2.0 порта, тој може да биде само 800x600p). Преносен адаптер USB3.0 е лесен и корисен, така што можете да ја носите торбата со лаптоп со вас кога патувате. Може да го прошири екранот на компјутерот на голем екран или проектор, да постави репликација (огледало), да го користи за презентации со проекторот, итн.

Параметри на производот

Item Type:
USB3.0 to VGA/HDMI Adapter
Input:
UBS3.0
Output:
HDMI/VGA
Support:
USB3.0 resolution support up to 1920 x 1080, USB2.0 resolution 800 x 600
Package List:
1 x Adapter 1 x User Manual :
Слична стока