.

.

Коника Минолта ТН324И А8ДА230 Бижуб Ц258 Ц308 Ц368 Тонер Кертриџ Во Мало Пакување

Коника Минолта ТН324И А8ДА230 Бижуб Ц258 Ц308 Ц368 Тонер Кертриџ Во Мало Пакување

DEN 2.67

Пристапност
Залиха

Должината на Пакетот На Производот е 20,0 инчи Ширината на Пакетот На Производот е 3,0 инчи. Висината на Пакетот На Производот е 3,0 инчи. Земја На Потекло : КИНА. Коника Минолта ТН324И А8ДА230 Бижуб Ц258 Ц308 Ц368 Тонер Кертриџ (Жолта) Во Малопродажното Пакување.

Параметри на производот

Слична стока