.

.

SPRINGPACK 12oz 100 Пакети Изолирани Крафт Бранување Ѕид За Еднократна Употреба Да Одат Хартија Кафе Чаши За Канцеларија Партии Дома Патување Брановидни Ракав Топла Пијал?

SPRINGPACK 12oz 100 Пакети Изолирани Крафт Бранување Ѕид За Еднократна Употреба Да Одат Хартија Кафе Чаши За Канцеларија Партии

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

Овие хартиени шолји за кафе нема да се држат заедно и лесно се распаѓаат Троен ѕид бели хартиени чаши изолирани двослојни крафт брановидни, чувајте ги пијалоците на совршена температура и елиминирање на потребата за ракави или двојно вендузи. Површината со текстура на бранување во форма на с на овие хартиени чаши ни обезбедува сигурно држење што не се лизга и подобро чувство во раката. Произведени од хартија за храна и во комбинација со висококвалитетни црни капаци кои се вклопуваат безбедно и без протекување. 100 комплети хартиени шолји за кафе.ЧАШИ ЗА БРАНУВАЊЕ ХАРТИЈА ПЛАСТИЧНИ КАПАЦИ КОРИСТИ ПЛАСТИЧНИ СЛАМКИ (сламките може да се користат и како мешалки).Овие хартиени чаши се безбедни во микробранова печка,совршени за пиење кафе,чај или омилен пијалок,најдобар избор за секојдневна употреба,забава,роденден, свадба, канцелариска функција или кој било посебен настан.

Параметри на производот

Слична стока