.

.

5 ml до 50 ml, 1 ml зголемувања -Стандард

5 ml до 50 ml, 1 ml зголемувања -Стандард

DEN 4688.00

Пристапност
Залиха

Овозможува чистење и сервисирање без промена на калибрацијата Хемиски отпорен на пролетниот вентил нуди поголема сигурност со помалку одржување. Моделите имаат двојни дипломирања, заклучување на јачината на звукот и четири дополнителни адаптери за нишки за шише. Обем : 5,0 ml до 50,0 ml. Овозможува чистење и сервисирање без промена на калибрацијата. Хемиски отпорен на пролетниот вентил нуди поголема сигурност со помалку одржување. Моделите имаат двојни дипломирања, заклучување на јачината на звукот и четири дополнителни адаптери за нишки за шише. Обем : 5,0 ml до 50,0 ml. Diamond Sureflo Sureflo Shote Top Dispenser овозможува прецизно и лесно распределување на лабораториските реагенси со ергономски дизајн. Овие диспензери со врвни шише го прават дистрибуирањето едноставно и ефикасно. Уникатен дизајн на клипот овозможува чистење и сервисирање без промена на калибрацијата.

Параметри на производот

Слична стока