.

.

Zerodeko Desktop Stand 20pcs мини знак на екранот L држач l облик знак стои за држач за држач за табела Транспарентен табела за знак на табела за ресторани канцеларија дома прода?

Zerodeko Desktop Stand 20pcs мини знак на екранот L држач l облик знак стои за држач за држач за табела Транспарентен табела за

DEN 195.04

Пристапност
Залиха

Ставете го знакот на табелите или седиштата, може да работи како нормален знак за да му покаже на вашиот гостин каде да седне И со технологијата за сечење, е многу мазна, јасна и целосна, многу убава! Компактна и лесна во дизајнот на тежината за лесен за носење, доволна количина може да ги исполни вашите барања за количина. Погодно е за ресторани, банкети, свадби, забави, деловни разговори и многу други прилики. Добро изработка, едноставен и елегантен дизајн на изглед, одличен декоративен ефект за свадбата. Акрилниот знак е изработен од премиум акрилни материјали, безбеден и, може да ви служи добро, лесен за лесно преземање. Ставете го знакот на табелите или седиштата, може да работи како нормален знак за да му покаже на вашиот гостин каде да седне. И со технологијата за сечење, е многу мазна, јасна и целосна, многу убава! Компактна и лесна во дизајнот на тежината за лесен за носење, доволна количина може да ги исполни вашите барања за количина. Погодно е за ресторани, банкети, свадби, забави, деловни разговори и многу други прилики. Добро изработка, едноставен и елегантен дизајн на изглед, одличен декоративен ефект за свадбата. Акрилниот знак е изработен од премиум акрилни материјали, безбеден и, може да ви служи добро, лесен за лесно преземање. Опис, знакот на број на акрилна табела е удобен и практичен, со одлична текстура и може да ви служи долго време без да бидете лесно оштетени.

Параметри на производот

Слична стока