.

.

Комплет За Извлекување Бицепс Иноомп Сет За Вежбање Рачки За Веслање Машини За Домашна Употреба Вежбање Појас За Вежбање Појас За Вежбање Теретана Тежина Фитнес Ј?

Комплет За Извлекување Бицепс Иноомп Сет За Вежбање Рачки За Веслање Машини За Домашна Употреба Вежбање Појас За Вежбање Појас За Вежбање Теретана

DEN 0.67

Пристапност
Залиха

Најлон РЕМЕНИ ЗА ТРЕНЕР ЗА ВЕЖБАЊЕ Прицврстување На Кабелот За Трицепс, овој сет На Опрема за Фитнес Вежби е изработен од издржливи материјали отпорни на абење, цврсти и издржливи за терминска употреба. ПРИЛОГ ТРИЦЕПС јаже овој сет на јажиња за затегнување е многу цврст и издржлив и може да поддржи многу луѓе да ги тренираат своите трицепси и бицепс. РЕМЕНИ ЗА ВЕЖБАЊЕ ВО ТЕРЕТАНА лесниот дизајн го прави погоден за употреба дома или во теретана и други места, лесен за инсталирање и ракување. ПРОДОЛЖУВАЊЕ ТРЕНЕР ФИТНЕС БЕНДОВИ овој комплет за тренери за мускули е лесен за употреба и може да поддржува различни вежби, што го прави погоден за употреба дома или во теретана. ПОДИГНЕТЕ МАКАРА КАБЕЛ МАШИНА Ви Овозможува да ја користите соодветната тежина за тренирање за да ги обработите целните мускулни групи без да ги напрегате зглобовите, ефикасно затегнувајќи го горниот дел од телото. Пакетот Вклучува 2 x Рачки за Влечење 2 x Јажиња за Влечење 1 x Карактеристики На Hasp-Боја : Како Што Е Прикажано Тренингот на рамената Големина На ременот : 65,00 X0, 60 X0, 60cm/25,55 X0, 24x0 комплет за обука за отпорност на домот. - Материјал : Најлон, Челик, ремен ЗА обука ЗА сила ЕВА-Дизајниран да помогне во зголемување на трицепс, бицепс, грб, рамења, стомачни мускули и подобрување на јачината на стисокот, издржлив е и удобен за користење надолу зафат за раце. - Можете да го користите тренерот за да изградите јачина на раката и да ја тренирате силата на зафат, во теретана или дома додатоци за макара за кабел. - Ви овозможува да ја користите соодветната тежина за тренирање за да ги обработите целните мускулни групи без да ги напрегате зглобовите, ефикасно затегнувајќи го горниот дел од телото ротирачка права лента.

Параметри на производот

Слична стока