.

.

●Apple MFi Сертифициран Flightning ДО USB Камера Адаптер за iPhone/iPad, Женски USB 3.0 Otg Кабел Адаптер Поддршка Поврзете Камера, USB Флеш Диск, Читач На Картички, МИДИ Тастатура, Глувч?

●Apple MFi Сертифициран Flightning ДО USB Камера Адаптер за iPhone/iPad, Женски USB 3.0 Otg Кабел Адаптер Поддршка Поврзете Камера,

DEN 159.84

Пристапност
Залиха

`+Лесно За Споделување Не е потребна АПЛИКАЦИЈА, Приклучок и репродукција, можете лесно да ги споделувате вашите фотографии на социјалните медиуми; или можете да префрлите датотека Од U диск или мемориска картичка на вашиот i Phone/i Pad Поддржува фотографии во JPEG и СУРОВИ формати, SD и HD видеа во H. 264 и mpeg-4 формати. ●Зачудувачки Карактеристики● Поддржува поврзување НА USB флеш-уред, USB-глушец, тастатура, МИДИ тастатура, електрично пијано, тапани, миксер и други уреди. ОВОЈ IPHONE USB адаптер е најдобриот избор за проширување на повеќе функции на вашиот телефон или таблет. ●Лесен Увоз И Извоз На Податоци Q Поддржува двонасочен пренос на податоци за i OS, можете да увезувате слики, видеа, MP3 датотеки, MP4 датотеки, Excel, Word, PPT, PDF увоз и извоз "датотеки" или "фото" апликација од камерата на приклучокот на телефон, рампа. И Играј, без апликација. Компактен, пренослив, удобен за употреба. €Силна Компатибилност● USB до iphone адаптерот е компатибилен со i Phone 14/ 14 Pro/ 14 Pro Max/ 13/ 12/ 11/ 11 Pro/ 11 Pro Max/ Xs/ Xs Max/ X/ 8/ 8 плус/ 7/ 7 Plus/ SE и i Pad Air / Mini /Pro. ●Мала Големина И Пренослив : ●овој АДАПТЕР За МОЛЊА ДО УСБ е со краток кабел, тој е Лесен и издржлив, само 10гр тежина и должина од 4,7 инчи. Добро е да ја носите во вашата торба за патување и работа. ПИЧУАПУДАРЛГУГИНД. [APPLE MFi Сертифициран] USB Камера Otg Адаптер, Молња Машки ДО USB Женски Адаптер за Iphone/i Pad / Читач На Картички/USB Флеш Диск/Тастатура/Приклучок На Глувчето И Playwork со овој USB адаптер за камера, лесно е да префрлите фотографии и видеа од вашата дигитална камера со висока резолуција на вашиот i Phone/i Pad.

Параметри на производот

Слична стока