.

.

Ходуфи Ги Надгради Фарадејските Кеси за Клучеви , 7,7 х 4,7 Инчи Заштитник На Кафезот Фарадеј, Огноотпорен Водоотпорен Заглавувач На Сигналот На Мобилниот Телефон, Бл?

Ходуфи Ги Надгради Фарадејските Кеси за Клучеви , 7,7 х 4,7 Инчи Заштитник На Кафезот Фарадеј, Огноотпорен Водоотпорен Заглавувач На Сигналот

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

Quld 2 Пати Затворање Обезбедени Супер Сигнал Блокатор●нашата торба faraday користи 2 пати затворање, во споредба со другите 1 пати затворање, нашата торба faraday обезбедува 100% блокатор на сигналот за клучот на вашето возилоОва ги спречува крадците да земаат и пренесуваат сигнали од вашиот клуч, за да се заштитат од упади и кражба на палење без клуч. €®Quister & Отпорен На Вода ● не само што нашиот заштитник за клучеви се спротивставува на оган, туку е и многу отпорен на вода за секој случај да се навлажни од која било причина,ќе го задржи вашиот клуч, мобилниот телефон 100% безбеден. Qurable, Fladay Торбичка Е ПРЕНОСЛИВА И ЛЕСНА, многу лесна за носење, торбите може лесно да се преклопат во кутијата faraday без деформација или оштетување. Без разлика дали е дома или во канцеларија, тоа е најдобриот избор за чувајте го телефонот безбеден. Тоа е многу погодно земете фарадеј торбичка за да одите на работа, шопинг или службено патување. Qurfect PORTABLE syseft ® со големина 7,7 x 4,7 инчи, нашиот кафез фарадеј е дизајниран да го чува вашиот мобилен телефон, Клучеви Од Автомобил, готовина, накит, картички и многу повеќе, можете да го ставите на вашата кутија фарадеј, многу убаво.

Параметри на производот

Слична стока