.

.

Држач за Чешма за пилипан, Држач За Сунѓер Преку Славина, Прилагодлив Држач За Висечки Сунѓер За Кујнски Мијалник, Држач За Корпа За Одвод На Капење Организатор Дод?

Држач за Чешма за пилипан, Држач За Сунѓер Преку Славина, Прилагодлив Држач За Висечки Сунѓер За Кујнски Мијалник, Држач За Корпа За Одвод

DEN 473.60

Пристапност
Залиха

[НАУЧЕН ДИЗАЈН] Користејќиonomономски дизајн, организаторот на мијалникот може да ви помогне лесно да пристапите до потребните материјали за чистење, а искуството е подобро [ВИСОКОКВАЛИТЕТЕН МАТЕРИЈАЛ] Изработен од материјал од легура на алуминиум, решетката за складирање на славини е издржлива, не е лесна за оштетување и има долг работен век. [МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН ДИЗАЈН] Со куки и висечки прачки, може да закачи крпи и други предмети што ќе ви помогнат да добиете нов простор за складирање на славината. [ЕДНОСТАВЕН МЕТОД НА РАБОТА] Нема потреба да удирате, можете да го инсталирате се додека ја користите тркалезната цевка што одговара на дијаметарот на инсталацијата, што е многу едноставно. [СООДВЕТНА ГОЛЕМИНА] со големина од 26х10, 5х7см, решетката за складирање на славини може лесно да се користи во кујни и бањи и има широк спектар на апликации. Спецификација : Тип На Ставка : Ракматеријал За Славина : Големина На Алуминиумска Легура : Прибл.

Параметри на производот

Item Type:
Faucet Rack
Material:
Aluminum Alloy
Product Size:
Approx. 26x10.5x7cm / 10.2x4.1x2.8in
Weight:
Approx. 216g / 7.6oz
Applicable Faucet Diameter:
≤ Approx. 2.4cm / 0.9in
Colour:
Black
Package List:
1 x Faucet Rack1 x Hanging Rod
Слична стока