.

.

ПОСЛУЖАВНИК за Прибор ЗА Прибор NUOBESTY Послужавник за Прибор за Јадење 40 парчиња Држач За Мастило Калиграфија Мастило Сликарство Чинија За Мастило Прибор За Јадење ?

ПОСЛУЖАВНИК за Прибор ЗА Прибор NUOBESTY Послужавник за Прибор за Јадење 40 парчиња Држач За Мастило Калиграфија Мастило Сликарство

DEN 246.24

Пристапност
Залиха

Користење на материјал со добра функција и фина изработка и издржлив за долг работен век Избрана исклучителен дизајн, роман и стилски, практично мастило јадење, домашна декорација или посебен подарок. Разновиден и мултифункционален, не може да се користи како јадење со мастило, туку и пигментно јадење, јадење со вода итн. Убав подарок за секој што сака сликање со мастило, калиграфија, Кинеска култура итн. Производот е лесен и пренослив, поудобен за складирање и употреба. Описако барате јадење со мастило со сигурни перформанси и разумна цена, тогаш нашето јадење со мастило може да биде вашиот најдобар избор. Усвојување на премиум материјал, безбеден и издржлив. Во меѓувреме, тој поседува атрактивен изглед. Тоа ќе биде вашата најдобра канцеларија или студиска соба декор. Најдобар избор за вас.Карактеристики-Боја : Бело-Материјал : пластика-Големина : 9, 50Х6, 00Х1, 50см/3, 73Х2, 36Х0, 59ин-Користење материјал со добра функција и фина изработка и издржлив за долг век на траење.

Параметри на производот

Слична стока