.

.

Комплет за чистење на електроника 6-во-1, комплет за чистење на меки четки за чистач за чистење на AirPods, комплет за чистење на тастатура за влечење на тастатурата, ала?

Комплет за чистење на електроника 6-во-1, комплет за чистење на меки четки за чистач за чистење на AirPods, комплет за чистење

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

Чистач за полнење на ушите на ушите : Пенкало за чистење за Air Pods со својот заоблен врв совршено се вклопува во сите случаи за полнење на ушите за да ги задржи хигиенските Чистач на празнини на панелот : Неговиот тесен врв го отстранува валканот дури и од најтесните празнини, како што е решетката за звучникот на вашиот телефон. Четкајте ја со малата четка веднаш до неа. Комплет за чистење на тастатура : Извадете ги копчињата со корисен отстранувач на тастатурата и избришете ја нечистотијата со интегрираната голема четка. Чистач на екранот : Ефективно го чисти секој екран/дисплеј со интегрираната микрофибер лепенка. Додадете течност за чистење или вода пред употреба и темелно исплакнете по употреба. Целосно интегриран и компактен : Сите делови се интегрирани во големина помала од палубата на картички (3,2 × 2,3 × 1 инч). Чистач за полнење на ушите на ушите : Пенкало за чистење за Air Pods со својот заоблен врв совршено се вклопува во сите случаи за полнење на ушите за да ги задржи хигиенските. Чистач на празнини на панелот : Неговиот тесен врв го отстранува валканот дури и од најтесните празнини, како што е решетката за звучникот на вашиот телефон. Четкајте ја со малата четка веднаш до неа. Комплет за чистење на тастатура : Извадете ги копчињата со корисен отстранувач на тастатурата и избришете ја нечистотијата со интегрираната голема четка.

Параметри на производот

Слична стока