.

.

Истекување Мајстор Бикини Исечете Возрасни Пластични Панталони-Повлечете Го Стилот На Бикини, Мек, Тивок, Формирајте Соодветна Инконтиненција Водоотпорни Пантал?

Истекување Мајстор Бикини Исечете Возрасни Пластични Панталони-Повлечете Го Стилот На Бикини, Мек, Тивок, Формирајте Соодветна Инконтиненција Водоотпорни

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

Протекување Мајстор Бикини Исечете Пластични Панталони Со Големина На Возрасни Големина Х-Мали Одговара 26-30 инчни половини. Направено Во САД Од Калифорниски Реквизит 65 Безбеден Винил. Произведено во САД. ПЛАСТИЧНИ ПАНТАЛОНИ во СТИЛОТ НА БИКИНИ-Уживајте во сечењето на овој капак за пелени за возрасни од Протекување. Со прикриен трим одговара и тивок пластичен материјал, овие панталони се дискретни и ефикасни. УЖИВАЈТЕ ВО ДОПОЛНИТЕЛНО НИВО НА ЗАШТИТА-Носете го овој капак за пелени преку долна облека, влошки за еднократна употреба или пелени и чувствувајте се сигурни дека овие панталони ќе помогнат да се спречат непријатните моменти предизвикани од инконтиненција. ЗАШТИТА ОД ИНКОНТИНЕНЦИЈА ЗА ВОЗРАСНИ-Идеален За луѓе со лесна до умерена уринарна инконтиненција, носете ги преку платнени пелени или влошки за најдобра заштита. ОСТАНЕТЕ СУВИ и УДОБНИ СО ПРОТЕКУВАЊЕ – можете да се потпрете на семејството На Протекување на производи за инконтиненција за возрасни за повеќекратна употреба. Погледнете ја продавницата Leak Master за да пребарувате целосен избор на возрасни пластични панталони и платнени пелени. Чувствувајте се сигурни во Овие Бикини Исечете Пластични Панталони за Возрасни од Протекување. Дизајниран за луѓе со лесна до умерена уринарна инконтиненција, овој капак за пелени е совршен за носење преку долна облека, влошки за еднократна употреба или пелени. Со намалување на трим, прикривање на вклопување и силен, пластичен материјал, ќе се чувствувате сигурни и заштитени од срамни моменти предизвикани од возрасна инконтиненција.

Параметри на производот

Слична стока