.

.

-Карти Тролка количка количка за убавина количка Тралениот салон за убавина со 5 фиоки за апс, товарот на НГ, фризура за стилисти за фризури, алатка со тркала/црвена ?

-Карти Тролка количка количка за убавина количка Тралениот салон за убавина со 5 фиоки за апс, товарот на НГ, фризура за стилисти за

DEN 4587.20

Пристапност
Залиха

♠ Универзални тркала : 4 вртливите за мазно и лесно движење Prices фиоки за слајдови : Фиоките за ABS ви овозможуваат да поставите алатки и материјали за убавина и можат лесно да бидат отстранливи за чистење и санирање. ♠ Врвна работна површина со неколку оддели за садови за убавина и држачи за апарати за фен за коса. ♠ Применлива сцена : Совршена за салони за убавина, продавници за тетоважи, техничари за нокти, миленичиња итн. ♠ Универзални тркала : 4 вртливите за мазно и лесно движење. Prices фиоки за слајдови : Фиоките за ABS ви овозможуваат да поставите алатки и материјали за убавина и можат лесно да бидат отстранливи за чистење и санирање. ♠ Врвна работна површина со неколку оддели за садови за убавина и држачи за апарати за фен за коса. ♠ Применлива сцена : Совршена за салони за убавина, продавници за тетоважи, техничари за нокти, миленичиња итн. Сува преглед на производот】 Оваа повеќенаменска количка е идеално решение за салони, студиа, продавници и професионални канцеларии на кои им е потребен квалитетен инструмент или послужавник за производи.

Параметри на производот

Слична стока