.

.

КОМПЛЕТ ЗА Продолжување На Трепките Diy B&засилувач;Q 280 парчиња Индивидуален Комплет За Продолжување на Трепките 9-16MIX 40d Комплет За Трепки Со Отстранувач На Лепак За ?

КОМПЛЕТ ЗА Продолжување На Трепките Diy B&засилувач;Q 280 парчиња Индивидуален Комплет За Продолжување на Трепките 9-16MIX 40d

DEN 319.84

Пристапност
Залиха

`+КОМПЛЕТ За Продолжување На Трепките bq q 280 парчиња Индивидуални кластери со мешана должина Со лепак за трепки, отстранувач на лепак за трепки, апликатор за четка и пинцета Совршени трепки поставени за сите трепки почетници и техничари, започнете го вашето домашно патување за убавина лесно со овој комплет. €Одличен Квалитет B&Q Трепките избираат висококвалитетен PBT материјал и индивидуалните трепки 30d/40 D/50 D изгледаат вистински прекрасни резултати, а не пластични, кадрици траат долго и кластер трепките се лесни, технологијата поврзана со топлина нема лесно да се распадне. ●Лесен За Носење и Отстранување q : BQ користете безбедни материјали за врзување на трепките и отстранувач на лепак за трепки. Мини четката на лепилото за јато трепки е многу прецизна, а лепилото за трепки трае до 48ч-72ч. со отстранувачот на трепките, врската може лесно да се отстрани без никакви остатоци. ●Ergономска Пинцета И Четка● : во кутијата има нерѓосувачка пинцета за веѓи, лесно можете да ги изберете кластерите на трепките со неа за попрефинет изглед.

Параметри на производот

Слична стока