.

.

Далечински Управувач на Блендата на Камерата камкикс Со Безжична Технологија Bluetooth-Создадете Неверојатни Фотографии И Видеа Без Раце-Работи Со Повеќето Паметни Т?

Далечински Управувач на Блендата на Камерата камкикс Со Безжична Технологија Bluetooth-Создадете Неверојатни Фотографии И Видеа Без Раце-Работи

DEN 103.84

Пристапност
Залиха

● ПРАКТИЧЕН МАЛ ГАЏЕТ! овој далечински управувач со Bluetooth го прави возбудливо правењето селфи, групни и стабилни снимки без раце! Објавувајте неверојатни фотографии и видеа на Snapchat, Instagram, Facebook или You Tube со помош на оваа бленда ● ЛЕСЕН и УДОБЕН за НОСЕЊЕ. Можеш да го донесеш секаде! Само лизнете го во џеб и држете го на привезок. Доаѓа со прилагодлив ремен за зглоб за брз пристап кога се користи. ● ГАРАНТИРАНО НЕПРЕЧЕНО СПАРУВАЊЕ q Блендата На Далечинскиот Управувач Cam Kix користи Сертифицирана Безжична Технологија Bluetooth за максимална сигурност и брзо работење. Може да ги активира телефонот и таблетот дури и ако е оддалечен 30 стапки (10 метри). Треба да го спарите само еднаш и автоматски ќе се препознае при следната употреба. ● СНИМАЈТЕ СЛИКИ/ВИДЕО ВЕДНАШ! далечинскиот управувач има две копчиња за фотографирање и видеа. Притиснете го малото копче За Андроид и големото копче за i Phone.

Параметри на производот

Слична стока