.

.

Елаго Л Линија Пријатели Силиконски Случај Компатибилен Со Apple AirTag Tracker - Целосна Заштита, Вклучен Приврзок За Клучеви, Тенок И Едноставен Дизајн, Без Гребнатини, За?

Елаго Л Линија Пријатели Силиконски Случај Компатибилен Со Apple AirTag Tracker - Целосна Заштита, Вклучен Приврзок За Клучеви,

DEN 223.84

Пристапност
Залиха

ЛИНИЈА ПРИЈАТЕЛИ и елаго ви донесе ПОБЛИСКУ ДО ВАШИТЕ ОМИЛЕНИ ПРИЈАТЕЛИ! Уживајте во друштвото НА БРАУН, КОНИ, САЛИ или ЧОКО И ЧУВАЈТЕ ГИ ПОКРАЈ СЕБЕ СЕКОГАШ; НЕКА ВИ ПОМОГНАТ ДА ГИ СЛЕДИТЕ ВАШИТЕ РАБОТИ! За разлика ОД ДРУГИТЕ ГЕНЕРИЧКИ СЛУЧАИ што се произведуваат масовно, сите наши случаи се дизајнирани ДОМА ОД НУЛА. Од концепт, до готов производ, секој аспект на создавање производ се прави во куќата за да се осигура дека ќе добиете футрола ШТО СОВРШЕНО ЌЕ СЕ ВКЛОПИ, ЌЕ ПОМОГНЕ ДА СЕ ЗАШТИТИТЕ ОД КАПКИ и ИЗГЛЕДА ОДЛИЧНО – ЗАШТЕДУВАЈЌИ ВИ ВРЕМЕ и ПАРИ!. ВАШИОТ ПРИЈАТЕЛ е случај што е компатибилен со Apple Air Tags; закачете ги на клучевите, ранците, аудио уредите, чантите, паричниците, децата или домашните миленици. СЕКОГАШ ЧУВАЈТЕ ги НАЈВРЕДНИТЕ РАБОТИ блиску ДО ВАС!. СОВРШЕН ПОДАРОК за секој што го користи новиот тракер! Одлично за РОДЕНДЕНСКИ ПОДАРОЦИ за најблиските и подароци за време на празничната сезона – ОСОБЕНО БОЖИЌ за ПОРИБУВАЊЕ ПОЛНАЧИ!. елаго Е ДИЗАЈНЕРСКА КОМПАНИЈА ПРВО и ОСНОВНО. Нашето мото Е ЕДНОСТАВНА СОФИСТИЦИРАНОСТ затоа што создаваме производи КОИ СЕ КОРИСНИ и ПРЕКРАСНИ! НИЕ СЕКОГАШ СОЗДАВАМЕ производи ШТО НИЕ САМИТЕ ГИ КОРИСТИМЕ, па знаеме дека ќе ВИ се ДОПАДНЕ!. ЛИНИЈА ПРИЈАТЕЛИ и елаго ви донесе ПОБЛИСКУ ДО ВАШИТЕ ОМИЛЕНИ ПРИЈАТЕЛИ! Уживајте во друштвото НА БРАУН, КОНИ, САЛИ или ЧОКО И ЧУВАЈТЕ ГИ ПОКРАЈ СЕБЕ СЕКОГАШ; НЕКА ВИ ПОМОГНАТ ДА ГИ СЛЕДИТЕ ВАШИТЕ РАБОТИ!. За разлика ОД ДРУГИТЕ ГЕНЕРИЧКИ СЛУЧАИ што се произведуваат масовно, сите наши случаи се дизајнирани ДОМА ОД НУЛА.

Параметри на производот

Слична стока