.

.

КОРПА За Складирање TJZY Корпи За Полици Од 4 Нивоа Дрвен Singleан Еднокреветен Отстранлив Магазин Решетка За Весници / Кожна Тока

КОРПА За Складирање TJZY Корпи За Полици Од 4 Нивоа Дрвен Singleан Еднокреветен Отстранлив Магазин Решетка За Весници / Кожна Тока

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

ЛЕСНО За Составувањеопремен со едноставен метод на склопување, можете да ја соберете корпата за складирање во рок од 15 минути ГОЛЕМО Складирањесилно носење, интимно големо складирање на простор, не мора да се грижите за недостатокот на простор. Материјалполовнија рамка од дрво / хартија, униформа текстура, добра стабилност, не е лесна за деформација. Отстранливкоса за складирање може да се демонтира одделно, лесна за чистење, здрава и еколошка. ПРИМЕНЛИВА Сцена Во дневна соба, канцеларија, спална соба, маса за облекување, излог и други места. ЛЕСНО За Составувањеопремен со едноставен метод на склопување, можете да ја соберете корпата за складирање во рок од 15 минути. ГОЛЕМО Складирањесилно носење, интимно големо складирање на простор, не мора да се грижите за недостатокот на простор. Материјалполовнија рамка од дрво / хартија, униформа текстура, добра стабилност, не е лесна за деформација. Отстранливкоса за складирање може да се демонтира одделно, лесна за чистење, здрава и еколошка. ПРИМЕНЛИВА Сцена Во дневна соба, канцеларија, спална соба, маса за облекување, излог и други места. Спецификација : - Материјал : дрво.- Вкупни Димензии : 35 (Л) х 34 (В) х 125 (Ч)см.- Лесен за Склопување, многу лесен за инсталирање.- Применливо за : облека / закуски / играчки / списанија / крпи, итн.- Применливо за : облека / закуски / играчки / списанија / крпи, итн.- Сцени : подвижната решетка за складирање е целосно применлива за различните простори на дневната соба, спалната соба, работната соба, трпезаријата, бањата и цветната соба.Пакетот вклучува : 1x Кошница За Складирање.(Декоративните предмети прикажани на фотографиите на производите Не се вклучени фунти Карактеристики : - Убава И едноставна, слободна за движење, е добар помошник за домашно складирање.- Оваа кула за складирање е составена од 4 торби за складирање што висат од цврста дрвена рамка (вклучена).

Параметри на производот

- Material:
wood.
- Overall Dimensions:
35(L) x 34(W) x 125(H)cm.
- Easy to Assemble, very easy to install.:
- Applicable to:
clothes / snacks / toys / magazines / towels, etc.
- Applicable to:
clothes / snacks / toys / magazines / towels, etc.
- Scenes:
The movable storage rack is fully applicable to the different spaces of the living room, bedroom, study room, dining room, bathroom room and flower room.
Package includes:
1x Storage Basket.(Decorative items shown in product photos are not included£
Features:
- Beautiful and simple, free to move, is a good helper for home storage.:
- This storage tower is composed of 4 storage bag that hang from a sturdy wood frame (included).:
- Both decorative and functional, this set is perfect for storing a variety of household items such as toys, linens, and more.:
- Creative storage basket to store your kids toys and other messy things, You'll never have to sweat again about how to make your kids room clutter-free and organized.:
- To make the home look spacious and tidy, the storage rack is a must-have small piece of furniture that must be used.:
Note:
- The products are partly hand-made and measured by hand within the margin of 1-2cm error.:
- There might be a little color difference due to the monitor, camera or other factors, please refer to the physical item.:
- This item is not a toy or intended for use by children. Children must be under adult supervision when using this product.:
Contact us:
If you have questions about our storage basket, please contact us, We are more than happy to assist you, Hope you have a wonderful life.
Слична стока