.

.

Генерички Yiswhis 15,5 инчен Rgb LED Тркало Прстен Светлосен Комплет w/Трепкач И Функција За Сопирањеи Може Да Се Контролира Со Далечински Управувач И апликација Истовреме?

Генерички Yiswhis 15,5 инчен Rgb LED Тркало Прстен Светлосен Комплет w/Трепкач И Функција За Сопирањеи Може Да Се Контролира Со Далечински

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

КРИ ПРЕДВОДЕНА Чип Потекло Кри ПРЕДВОДЕНА ЧИП, Повеќе Посветла, Подолг животен век! Овие КОМПЛЕТИ ЗА светло СО низок профил ЌЕ ја зголемат ефикасноста на возењето во текот на ноќта, како и ќе ги свртат главите Моќен КРИ ПРЕДВОДЕНИ чипови до 50.000 часа животниот век. Ргб мулти-БОИ телефон стан контрола. Компатибилен Со Android 4.3 и погоре и i OS 7.0 и погоре, милиони контрола НА rgb дискови во БОЈА во АПЛИКАЦИЈА, тони димични комбинации за избрани, случајни или сопствени комбинации на бои, нека се движи ВАШАТА LED рок светлина со вашиот глас или музика. Висококвалитетно Изработено Од Водоотпорна И Цврста Конструкција НА Ип67, алуминиумско куќиште од леано леано со тврдо стакло, Отпорно На Удари / Отпорно На Прашина / Отпорно на ' рѓа. ЛЕСЕН ЗА ИНСТАЛИРАЊЕ Приклучок И Игра-Дојдете со специјален кабел за прилагодено продолжување, вклучени се гумени дихтунзи со дебелина од 8 парчиња. супер лесен за инсталирање, може да се монтира каде што сакате. Совршен за внатрешни надворешни светла на автомобилот. МОНТАЖА Инсталирајте На Вашиот Мотоцикл, Камион, Автомобил, 4х4, Џипови, Атв, Теренци, Рударски Возила, Трактори или Брод и Тешка Опрема. Користете Ги Под Вашето Возило Или Како Внатрешно Светло, Теренско Светло, Обратно Светло, Куполно Светло, Замена НА НЕОНСКО Светло Итн. Најсветлиот И Најтрајниот Комплет За Светло НА ЛЕД Тркала! Однапред измерете Го Склопот И Тркалата На Вашиот Автомобил или Камион за Да Потврдите Дека се Компатибилни со Спецификациите на Овие Светла На Прстенот На Тркалатаможе да Се Контролира Со Далечински Управувач и АПЛИКАЦИЈА во исто време.

Параметри на производот

Слична стока